Jozef Milan Krimi

Atilovi (14) sa cnie za domovom: Z vychádzky ušiel na stanicu

Pred dvomi týždňami v nedeľu poobede oznámil zamestnanec diagnostického centra na bezplatnú tiesňovú linku Mestskej polície, že bol na vychádzke s chovancami na Kalvárii. Tu mu jeden štrnásťročný chlapec maďarskej národnosti ušiel.

Ilustračný obrázok k článku Atilovi (14) sa cnie za domovom: Z vychádzky ušiel na stanicu
Foto: Jozef Milan

Oznamovateľ nechal operačnému príslušníkovi podrobný popis Atilu. Práve na základe tohto popisu mladého utečenca hliadka mestskej polície našla v čakárni železničnej stanice. Mestskí policajti chlapca odovzdali zamestnancom diagnostického centra.

Nezodpovedné parkovanie po x-tý krát

V pondelok 9. septembra sa do práce ponáhľal obyvateľ sídliska Klačno. Aké však bolo jeho rozčarovanie, keď zistil, že mu pred garážou stojí čierna Škoda Octavia, „vďaka“ ktorej nemôže odísť so svojím vozidlom. Vec telefonicky oznámil na mestskú políciu. „Vyslaní policajti zistili, že ide porušenie zákona o cestnej premávke. Lustráciou evidenčného čísla našli majiteľa Octavie a následne ho doma kontaktovali. Po uvoľnení výjazdu z garáže bol vodič za priestupok proti bezpečnosti a plynulosti cestnej premávky vyriešený v blokovom konaní,“ uviedol preventista MsP Roman Jankovič.

zdroj: msp rk

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM