Petra Janigová Futbal

Béčko sa rozlúčilo remízou

Víťazstvo s Rimavskou Sobotou mohlo ružomberskej rezerve priniesť fantastické piate miesto. Futbalisti MFK však vo svojom poslednom vystúpení iba remizovali a skončili tak siedmy.

V súboji dvoch tabuľkových susedov sa prakticky celý prvý polčas hralo bez šancí. Pritom sa behalo na obidve strany, lopta navštevovala aj pokutové územia, no napriek tomu mali brankári voľno. Väčší vzruch prišiel až v závere prvého dejstva, keď Gerec po Luptákovej prihrávke minul bránu. V nadstavenom čase mohli ísť domáci dokonca do vedenia. Center Almaského posielal hlavou pod brvno Bartoš, Pulen ale vytiahol super zákrok a loptu z brány vyškrabal.

Po prestávke sa na trávniku objavil už aj futbal a v 60. minúte mali futbalisti MFK opäť gól na dosah. Lupták naservíroval zboku prihrávku Gerecovi, no ten v obrovskej šanci z päťky trestuhodne prekopol odkrytú bránu. Rovnako si počínal aj Mrva, ktorý center nedobehol a špičkou poslal loptu iba nad. Na druhej strane mali svoju asi najväčšiu šancu hostia, Siheľský sa dostal až k pravej žrdi, ale z uhla pálil len do Smiešku. Domáci sa snažili streliť vytúžený gól až do samého záveru a v nadstavenom čase si vypracovali aj gólovú akciu. Gejdoš prihral Gerecovi, ten ešte posunul Luptákovi a krížna strela posledného menovaného mierila len tesne vedľa Pulenovej brány. Tímy sa tak aj do tretice rozišli v tejto sezóne s nerozhodným výsledkom, čo Rimavskej Sobote zabezpečilo piate a Ružomberku konečné siedme miesto.

MFK Ružomberok „B“ – MŠK Rimavská Sobota 0:0 ** ŽK: 40. Kutlík, 56. Mrva, 87. M. Nagy – 33. Pribula, 68. J. Zvara, 78. Mravec, 89. P. Sedlák, rozhodovali: A. Somoláni – Cuninka, Martiš, 359 divákov **MFK Ružomberok B: Smieška – Kutlík, Ondrík, Bartoš, Janso, Nagy ,,K", Gerec, Bezák (28. Gejdoš), Lupták, Almaský (89. Lovás), Ondrek (53. Mrva)

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM