Ivana Milanová Kultúra

Benefičný koncert pomohol mladej rodine

Minulotýždňový pondelok sa uskutočnil v priestoroch Ružomberskej synagógy koncert pre 31 ročnú onkologickú pacientku Zuzanu D., matku dvoch malých detí.

Ilustračný obrázok k článku Benefičný koncert pomohol mladej rodine
Foto: Ivana Milanová / Zdroj: Dnes24.sk

Zúčastnili sa na ňom viacerí talentovaní umelci z Liptova a Bratislavy, ktorí vystúpili bez nároku na honorár. Hlavnou hviezdou večera bol pianista Martin Kráľ z Bratislavy, ktorý zahral ukážky zo svojej tvorby. Tanečné skupiny Rea RK a parkúrové duo Istro a Boy Yanko – Fallow the beat. Skladby od svetových autorov vážnej hudby predniesol violista Radovan Milan v sprievode klavíra Moniky Golierovej. Publikum potešila mladá, talentovaná speváčka Ivana Šimčeková a Matúš Baláž, ktorý benefičný koncert aj moderoval.

V rámci programu ponúkla do aukcie obraz „Motýle“ so svojej tvorby maliarka Otília Sliacka. Obraz zatiaľ nie je vydražený, vyvolávacia cena je 70€ a nájdete ho v našej fotogalérii. V prípade záujmu o kúpu, kontaktujte autorku: 0905 133 983

Ťažko onkologicky chorej pani Zuzane, ktorej bol koncert venovaný sa podarilo zatiaľ odovzdať 605€.

Autorka obrazu odovzdá sumu z aukcie po vydražení.

Organizátori ďakujú sponzorom: Badas, Spojená škola Ružomberok, mesto Ružomberok – synagóga, účinkujúcich obliekla Shela , Oriflame –Zdenka Ondrejková.

Benefičný koncert pomohol mladej rodine
19
Galéria
Foto: Ivana Milanová / Zdroj: Dnes24.sk
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM