Jozef Milan Krimi

Bleskový zásah policajtov: Zlodej nemal čas odmontovať bicykel

Pár minút pred polnocou 7. júla počula pešia hliadka Mestskej polície kontrolujúca okolie Farského kostola rinčanie skla. Bolo zrejmé, že niekto rozbil sklenenú výplň výkladu. Na miesto okamžite vyrazili pešia hliadka aj hliadka na služobnom motorovom vozidle.

Ilustračný obrázok k článku Bleskový zásah policajtov: Zlodej nemal čas odmontovať bicykel
Foto: Jozef Milan

Po bližšom skontrolovaní obchodov v tejto oblasti zistili, že niekto rozbil dvoma veľkými kameňmi výklad predajne s bicyklami. Policajti nevedeli, či sa páchateľ stále nenachádza v objekte, preto tento zabezpečili a privolali majiteľa obchodu. Po jeho príchode prezreli celú predajňu, páchateľ sa tam ale nenachádzal. „Cez dieru sa pokúšal vytiahnuť celoodpružený bicykel v hodnote 2500,–eur. Bicykel bol však zabezpečený a dosiaľ nezistenému páchateľovi sa ho nepodarilo zobrať, pretože vďaka rýchlemu príchodu hliadok na to nemal dostatok času,“ komentoval situáciu policajt Roman Jankovič.

Majiteľovi predajne vznikla škoda – nie po prvýkrát – za zhruba 500,–€. Po doterajších zlých skúsenostiach s vyšetrovaním a postupom poisťovne, mu zrejme zostanú len „oči pre plač“. Do výkladu ale už tak drahý stroj dávať nebude, aj keď ho ponúkal so zľavou.

zdroj: msp rk

Krádež bicykla
2
Galéria
Foto: Jozef Milan
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM