Kultúra

Chceš si zahrať v klipe? Ružomberské trio Levandeé spúšťa kampaň #tvojemiesto

Ružomberské alternatívne trio Levandeé, ktoré len v januári tohto roku obohatilo scénu svojim debutovým dvojsinglom, hľadá ľudí do svojho nového videoklipu.

Ilustračný obrázok k článku Chceš si zahrať v klipe? Ružomberské trio Levandeé spúšťa kampaň #tvojemiesto
Zdroj: Dnes24.sk

Aby to nebolo len také jednoduché, samotná kapela spúšťa kampaň #tvojemiesto, v ktorom fanúšikovia ukazujú miesta, kde sa cítia najlepšie. Celá kampaň tak doplní plánovaný singel „Tam, kde sme si všetci rovní“ o videoklip. „Je úplne jedno, či človek žije v centre Bratislavy alebo v najvýchodnejšej obci na Slovensku. Podstatné je miesto a emócia, ktorú to miesto v sebe má. Chceme vyraziť za našimi fanušíkmi a nahliadnuť do ich pocitov, ktoré spracujeme do nášho nového videoklipu,“ tvrdí Viktor Mydlo, basgitarista kapely.

Prihlásiť sa do kampane #tvojemiesto je skutočne jednoduché. Stačí ak kapele pošlete opis svojho miesta na mail: tvojemiesto@levandee.sk. „Ide jednoducho o to, byť čo najbližšie fanúšikom a pozrieť sa na miesta, ktoré majú radi. Hľadáme predsa miesto, kde sme si všetci rovní,“ dodáva spevák a gitarista Michaelo de Franca.

Celá kampaň potrvá do 15.5. 2015, kedy sa začne natáčanie videoklipu práve na miestach, ktoré opíšu fanúšikovia. Spoločne s nimi tak kapela vytvorí unikátny pohľad na miesta, ktoré ľudia milujú. Za vybranými lokalitami trio vycestuje v priebehu mája a na nový videoklip sa môžete tešiť už začiatkom leta.

Kto je Levandeé? Čítajte TU

Text + foto: Levandeé, Viktor Mydlo

Trio Levandeéé
2
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM