Jozef Milan Rôzne

ĎAKUJEM - Peter Caban

Vážení občania. Ďakujem všetkým voličom, sympatizantom a priateľom, ktorí venovali mne a KDH svoju dôveru a voličský hlas. Veľmi si to vážim. Peter Caban, Váš kandidát na poslanca NR SR.

Nech je rozčarovanie a odpor voči politikom akokoľvek veľké, isté je, že v sobotu 10.marca rozhodneme o tých, ktorí budú za nás v Národnej rade SR. Drvivá väčšina voličov chce nové tváre – doporučujeme vám kandidáta KDH:

56. Peter Caban, Ing., 54 r., námestník riaditeľa, Ľubochňa

  • 54 rokov, pochádza z Lipt. Sliačov, býval v Ružomberku, v súčasnosti v Ľubochni
  • ženatý, ˇmanželka Anna, 4 deti – Zuzana, Jana, Marián a Daniel
  • vzdelanie: Žilinská univerzita – Stavebná fakulta, Žilinská univerzita – súdne inžinierstvo, odbor stavebníctvo
  • zamestnanie: námestník riaditeľa Správy povodia horného Váhu Ružomberok, spravuje územie Liptova , Oravy a Turca (5300km2), cca 3200 km tokov a najväčšie vodné diela v SR Liptovskú Maru a Oravu, svoje skúsenosti z oblasti vodného hospodárstva aktívne prezentuje na domácich i zahraničných konferenciách
  • záujmy: aktívny športovec, hrával futbal a volejbal za žiacke a dorastenecké mužstvá Ružomberka, IV. futbalovú ligu za Ľubochňu, ktorú ako predseda TJ Havran priviedol až do III.ligy pod hlavičkou B-mužstva Ružomberka. Teraz sa venuje turistike a tenisu.
  • politické funkcie: po 89-tom zástupca starostu, niekoľko voleb. období poslanec v Ľubochni, podpredseda Okresného centra KDH, od roka 2009 poslanec VÚC

Prečo si kandidáta jeho priatelia vážia: Elena: Peter je prvý, za kým idem. Je to kamarátsky a rozhľadený človek so širokým záberom vedomostí, ktorý sa nikdy neodvráti chrbtom a ak vie, pomôže, bez ohľadu na to, či vec je alebo nie je v jeho kompetencii. Vie počúvať a všíma si problémy iných. Jozef: Peter je hlavne môj súper – dobrý hráč, s ktorým ale hrám rád, lebo je férový. Páči sa mi, že je uvážlivý(nechá si problém prejsť hlavou), zodpovedný(stojí si za slovom) a pracovitý(po tenise do noci robí odhady – nikoho neodmietne). Stanislav: Peter je konštruktívny, vie ponúkať a prijímať kompromisy, čím sa problémy posúvajú k vyriešeniu.

Okres Ružomberok nemal posledné tri volebné obdobia svojho poslanca. Vyzývame preto:

  • voličov KDH, aby všetci dali svoj krúžok č.56
  • pravicových nerozhodnutých voličov, aby venovali tentoraz svoju dôveru KDH**, ktoré si isto za 22 rokov práce zaslúži trochu viac dôvery ako 8% hlasov.

Vážení priatelia. Spoločne chceme poslanca za okres Ružomberok. Urobme vo svojom okolí u rovnako a podobne zmýšľajúcich ľudí kampaň pre Petra Cabana a buďme úspešní(minimálne spokojní, že sme priložili ruku ku dielu). Priatelia Petra Cabana

P.S. Petra môžete „stretnúť“ na : peca@centrum.sk; http://www.facebook.com/profile.php?… t.č. 0903 806 630

V UTOROK, 6.3.2012, vás Peter CABAN a Michal SLAŠŤAN pozývajú o 17,00 hod. na priateľské stretnutie do Veľkej dvorany Kult.domu A.Hlinku. V programe účinkujú: Jozef Hollý -Piano Show, FS Liptov, TS Maestro, SZUŠ Jánoš a muzikálová škola Alkana.

RK volby 12
16
Galéria
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM