Ivana Milanová Futbal

Daniel prestúpil z Myjavy do Ružomberka

Fortunaligový klub MFK Ružomberok získal do svojich služieb českého stredopoliara Erika Daniela, ktorý na Liptov zamieril zo Spartaka Myjava.

Ilustračný obrázok k článku Daniel prestúpil z Myjavy do Ružomberka
Zdroj: TASR

Český stredopoliar, ktorý podáva veľmi dobré výkony v krídelných priestoroch, bude obliekať oranžový dres.

„Sme radi, že sa nám podarilo dotiahnuť prestup jedného z najlepších krídelných hráčov v našej lige a dohodli sme sa na 3-ročnej zmluve. Chcel by som poďakovať primátorovi Myjavy pánovi Halabrínovi a nášmu majiteľovi Milanovi Fiľovi za korektné rokovania a verím, že spolupráca medzi našimi klubmi bude aj naďalej prospešná pre obidve strany. V klube Spartak Myjava zo slovenských hráčov v súčasnosti pôsobia bývalí hráči MFK Ružomberok ako Štefan Pekár, Vlado Kukoľ a Libor Koníček. Erik sa v priebehu tohto týždňa pripojí k mužstvu a ak všetko dobre dopadne, tak s ním môže trénerská dvojica Norbert Hrnčár a Richard Höger počítať už túto sobotu na zápas v Žiline,“ povedal pre oficiálnu stránku klubu športový a marketingový riaditeľ Dušan Tittel.

Dvadsaťštyriročný Daniel pôsobil v kluboch TJ Iskra Holíč, FK Šardice, Spartak Myjava a FC Slovan Liberec. Práve v Liberci odštartoval seniorskú kariéru a následne viedli jeho kroky do Myjavy, kde hosťoval od začiatku roku 2013 a prestúpil pred sezónou 2014/15.

Prečítajte si tiež:

V tejto búdke na Bielom Potoku si už syr nekúpite. Ľahla popolom! (foto)

Tragická dopravná nehoda. Zahynul viceprimátor Ružomberka

MFK Ružomberok chce vyššie, dráždiť ho bude pohárová Európa

Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM