Petra Janigová Futbal

Do Zlatých Moraviec sa chystajú aj fanúšikovia

Cez víkend si všetci ružomberskí fanúšikovia od futbalu oddýchnu, pretože naše dva seniorské tímy vycestujú na súperove ihriská. Ak by ste si ale ligový zápas predsa len pozreli, máme pre vás pozvánku na výjazd do Zlatých Moraviec.

Ten pripravujú fanúšikovia MFK na túto sobotu, 24. marca, s odchodom z Ružomberka (spred štadióna MFK) o 15:00. Stále sa ešte nahlasujú účastníci, lebo od ich počtu závisí, aká bude konečná cena, pričom platí rovnica – čím viac ľudí, tým nižšia cena.

V prípade, že sa do autobusu nazbiera aspoň 30 ľudí, bude cena výjazdu aj s lístkom 13 eur. Ak by bolo záujemcov ešte viac, cena sa môže výrazne znížiť. Nahlásiť by ste sa mali najlepšie do dnešného večera, aby organizátori zistili predbežný záujem. Všetky informácie nájdete na udalosti na facebooku, kde sa môžete aj prihlasovať:

https://www.facebook.com/…34295323718/

V prvom spoločnom meraní síl v tejto sezóne povzbudzovalo v sektore hostí na štadióne v Zlatých Moravciach vyše** 70 fanúšikov.** Výjazd tak bol pre Ružafans tým najväčším a najúspešnejším v doterajšom priebehu Corgoň ligy a fanklub verí, že sa mu ho podarí zopakovať. Navyše, stretnutie bude mimoriadne dôležité aj z pohľadu umiestnenia. V šesť bodovom zápase sa Ružomberok stretne so svojím tabuľkovým susedom a v prípade víťazstva sa na VION môže dotiahnuť. MFK sa už konečne potrebuje strelecky chytiť a naplno bodovať, našim futbalistom preto pôjde o veľa.

Ružomberskí fanúšikovia už niekoľko krát ukázali, že svojmu tímu** vedia spraviť parádnu atmosféru**, preto neváhajte a pripojte sa k nim aj vy!

foto: www.orangewhite.7x.cz

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM