Rôzne

Dobrá správa aj pre Liptáka: Kúpalisko v Kováčovej už otvorili

Takmer po roku a pol otvorilo svoje brány kúpalisko v Kováčovej. Tešiť sa môžete najmä na budovu s vnútornými bazénmi, ktorá bude v prevádzke celoročne. Kováčová je obľúbeným miestom aj pre ľudí z okresu Ružomberok, ktorým práve miesto na letné kúpanie za prijateľnejšie ceny zúfalo chýba.

Ilustračný obrázok k článku Dobrá správa aj pre Liptáka: Kúpalisko v Kováčovej už otvorili
Foto: Jozef Milan

Hlavnou zmenou, ktorú rekonštrukcia priniesla, je nová budova s vnútornými bazénmi v dolnej časti areálu, ktorá umožní celoročné využívanie termálnej minerálnej vody.

Dva vynovené bazény

V upravenom areáli nájdete dva vynovené vonkajšie bazény, ktoré prešli nevyhnutnými opravami pred sezónou. Aj najväčší 50-metrový bazén sa zmenil, momentálne je už zastrešený. Návštevníci sa potešia aj novej vírivke, detskému bazénu či toboganu. Teplota vody v bazénoch sa bude pohybovať okolo príjemných 33 – 36 stupňov.

„Vonkajší sedací bazén sa nebude napúšťať, keďže návštevníci majú k dispozícii nový sedací bazén v celoročnej časti,“ uviedol Juraj Balucha, majiteľ a konateľ firmy Aquapark Kováčová, ktorá kúpalisko vlastní s tým, že do celoročnej časti sa osobitné vstupné nebude platiť.

Aké sú ceny?

Ak sa už dnes alebo v najbližšej dobe vyberiete kúpať do Holidayparku v Kováčovej, vedzte, že dospelí návštevníci na celý deň zaplatia 9 €, dieťa bude takýto vstup stáť 7 €. Celodenný junior a senior lístok vyjde na 8 €. (dieťa= 6 až 14 rokov, junior=15 až 18 rokov, senior = nad 60 rokov). Ak by ste mali záujem len o trojhodinový vstup, ako dospelých vás to vyjde na 7 € a deti 5 € . Trojhodinový junior a senior bude za 6 €. Zadarmo môžu prísť deti do 6 rokov.

„Zaujimavé budú zvýhodnené rodinné vstupy pre rodiny s deťmi,“ sľubuje Zuzana Jóbová z marketingového oddelenia Holidayparku Kováčová.

Slávnostné otvorenie Holidayparku Kováčová formou kultúrno-zábavného podujatia pripravujú na prvý víkend po spustení jeho prevádzky.

Zdroj: Global 24/Webnoviny.sk

Kúpalisko Kováčová
8
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM