Krimi

Domová prehliadka u Michala (30): Temer poldruha stovky dávok pervitínu!

Vyšetrovateľ z Okresného riaditeľstva Policajného zboru v Ružomberku obvinil 30-ročného Michala z Ružomberka zo zločinu nedovolenej výroby omamných a psychotropných látok, jedov alebo prekurzorov, ich držania a obchodovania s nimi.

Ilustračný obrázok k článku Domová prehliadka u Michala (30): Temer poldruha stovky dávok pervitínu!
Zdroj: Policajný zbor SR

Policajti z Okresného riaditeľstva Policajného zboru v Ružomberku spoločne s príslušníkmi a psovodmi Pohotovostného policajného útvaru Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Žiline a vykonali v stredu 2. júla v Ružomberku akciu zameranú na odhaľovanie drogovej trestnej činnosti. „Počas akcie policajti vykonali domovú prehliadku. Pri jej výkone zaistili bielu kryštalickú látku, ktorá bola podrobená znaleckému skúmaniu. Na základe predbežného vyjadrenia z expertízy bolo zistené, že ide o metamfetamín hydrochlorid (pervitín) v množstve, ktoré predstavuje najmenej 140 obvykle jednorazových dávok drogy,“ informoval Radko Moravčík, krajský hovorca PZ.

Vyšetrovateľ Policajného zboru spracoval podnet na návrh na vzatie obvineného do väzby. Ten bol akceptovaný a obvinený muž je stíhaný väzobne. Obvinenému mužovi hrozí v prípade dokázania viny hrozí trest odňatia slobody na tri roky až desať rokov.

Pervitín v RK
4
Galéria
Zdroj: Policajný zbor SR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM