Krimi

Dvaja Osaďania (23, 25) ako odtrhnutí z reťaze: Mladíka z Lúžnej (19) bili a kopali hlava - nehlava

Obvineniu z prečinu výtržníctva spáchaného formou spolupáchateľstva čelia dvaja mladí muži z Liptovskej Osady. Nielenže poškodzovali súkromný a obecný majetok, ale aj brutálne napadli a zbili deväťnásťročného mládenca z neďalekej Lúžnej. Starší z páchateľov čaká na súd vo väzbe.

Ilustračný obrázok k článku Dvaja Osaďania (23, 25) ako odtrhnutí z reťaze: Mladíka z Lúžnej (19) bili a kopali hlava - nehlava
Zdroj: Dnes24.sk

Poslednú augustovú sobotu v čase okolo 02:30 dvaja 25 a 23 roční muži z Liptovskej Osady pod vplyvom alkoholu prevrátili na miestnu komunikáciu kovovú smetnú nádobu, následne vytrhli a taktiež na cestu hodili dopravnú značku D1– hlavná cesta s dodatkovou tabuľou vyznačujúcou tvar križovatky.

Následne z blízkeho rodinného domu strhli reklamnú tabuľu na ubytovanie. „Pred týmto domom fyzicky napadli 19-ročného muža z Liptovskej Lúžnej. Najskôr ho úderom päsťou do tváre napadol starší z dvojice páchateľov a potom, čo napadnutý muž spadol na zem, pridal sa k nemu aj mladší a spoločne ho udierali rukami a kopali do rôznych častí tela, hodili na neho plastový kvetináč s kvetmi, čím mu spôsobili najmenej tržnú ranu v oblasti záhlavia so zatiaľ nezistenou dobou liečby,“ informovala okresná polícia.

Poškodením reklamnej tabule a dopravnej značky súktomnej osobe a obci Liptovská Osada. Mladší z obvinených bol prepustený zo zadržania a bude stíhaný na slobode, starší bol dňa umiestnený do CPZ Ružomberok a následne vzatý do výkonu väzby.

Zdroj: Gabriela Tkáčová, Skupina prevencie OR PZ RK

Zdroj: Policajný zbor SR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM