Jozef Milan Rôzne

Exkluzívny Silvester a Nový rok v Thermal parku Bešeňová

Pre každého, kto ešte stále váha, kde stráviť koniec roka 2011, máme skvelý tip. V Bešeňovej, len 12km od Ružomberka, pokračuje tradícia jedinečnej oslavy Silvestra.

Vykročte do nového roka 2012 nezabudnu­teľným a originálnym spôsobom, a zažite neopakovateľnú atmosféru SILVESTRA v horúcich vodách Thermal parku Bešeňová! Okrem skvelej zábavy a súťaží na vás čaká uvítací drink, „horúca“ diskotéka v bazénoch s teplotou vody do 39oC, silvestrovská kapustnica, novoročný ohňostroj, polnočný prípitok, tombola a rozlúčkový drink. Silvestrovská noc štartuje o 20:00 a neskončí skôr ako o 02:00. V špeciálnej silvestrovskej ponuke nájdete 2 balíky: Economy – kúpanie vo vonkajších bazénoch alebo Business balík s kúpaním vo vonkajších aj vnútorných bazénoch s vnútorným toboganom.

Areál je otvorený celoročne a okrem kúpania s možnosťou výberu termálnej alebo čírej vody a vodných atrakcií ponúka Vitálny svet s komplexom 5 sáun s inhaláciami, široký výber masáží, Relax centrum, fitnes, ubytovanie a bohaté stravovacie služby… Novinkou zimnej sezóny je detský kútik GRÁTIS. Využite možnosť zľavy na silvestrovské balíky v práve prebiehajúcej predpredajnej akcii. Viac na www.besenovanet.sk prípadne +421 44 4307 708. Vidíme sa v Bešeňovej!

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM