Tlačové správy

Fanúšikovia Star Wars pozor! Tieto aplikácie nesmú chýbať vo vašom mobile

Patríte medzi fanúšikov Hviezdnych vojen? Ak áno, určite vás potešilo aj pokračovanie filmovej ságy Star Wars: Sila sa prebúdza. Okrem filmu sa akoby roztrhlo vrece aj s najrôznejšími Star Wars hrami a aplikáciami pre smartfóny. Vyskúšali sme ich a odporúčame tieto TOP STAR WARS aplikácie a hry.

Ilustračný obrázok k článku Fanúšikovia Star Wars pozor! Tieto aplikácie nesmú chýbať vo vašom mobile
Zdroj: Dnes24.sk

TIP: Niektoré aplikácie vyžadujú stiahnuť veľké množstvo dát, preto odporúčame sťahovať ich cez domáce WiFi pripojenie, alebo využite výhodné mobilné dáta v sieti mobilného operátora 4ka, kde s balíčkom 4G GIGA máte jeden gigabajt dát v rýchlej 4G sieti 4ky iba za jedno euro, čo bohato stačí na vyskúšanie všetkých Star Wars hier, ktoré nájdete v tomto článku.

Star Wars Rebels: Missions

Táto hra je perfektným spojením Star Wars sveta a klasickej arkádovej skákačky. Ak ste mali radi hry ako Prince of Persia či Lion King, tak si prídete na svoje. Hra má dobrú grafiku a príjemnú hrateľnosť, takže zaručuje hodiny príjemnej zábavy.

Star Wars™: Commander

Pekná grafika a skvele filmové zvuky vytvárajú v tejto strategickej hre skvelú atmosféru. Na začiatku hry si vyberiete či sa pridáte k rebelom pod vedením princeznej Lei alebo sa spojíte s impériom Dartha Vadera. Hra spája budovateľskú stratégiu s real time súbojmi. Nájdete tu množstvo ikonických budov, bojových lodí a známych postáv zo sveta Hviezdnych vojen.

LEGO® Star Wars™ Yoda II

Táto 3D plošinovka z dielne LEGO je príjemným spestrením herného sveta Star Wars. Hra má viacero rôznych módov od klasickej behačky akú poznáte z hry Crash Bandicoot až po 3D simulátor X-Wingu, v ktorom musíte zostreliť nepriateľské stíhačky. Hra má prepracovanú grafiku a výborný zvuk a trochu ťažšie ovládanie, na ktoré je potrebné si zvyknúť. Celkovo ide ale o veľmi vydarenú a zábavnú hru pre všetkých fanúšikov Hviezdnych vojen.

Ak chceli by ste hovoriť ako Darth Vader, alebo pískať ako astrodroid R2D2, Tak vyskúšajte nasledujúce aplikácie:

R2D2 Translate Táto aplikácia dokáže akékoľvek slovo či vetu preložiť do nezameniteľných zvukov astrodroida R2D2.

Darthtalk Táto aplikácia zmení nahratý hlas na temný hlas Dartha Vadera, okrem toho má aj databázu jeho najlepších hlášok.

S aplikáciou Star Wars Sound si môžete pripomenúť tie najznámejšie hlášky desiatky hlavných hrdinov vrátane Yodu, Hana Sola, Chewbaccu, Jabbu a mnohých ďalších.

Alebo premeňte svoj smartfón na svetelný meč v projekte Google Lightsaber, a prebojujte si cestu cez bludisko na krížniku Republiky.

(PR) – Za obsah a fotografie zodpovedá objednávateľ tejto tlačovej správy.

Zdroj foto: Dnes24.sk

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM