Ivana Milanová Kultúra

Film Únos láme rekordy návštevnosti

Ak ste film Únos nevideli, máte možnosť to napraviť ešte tento týždeň. Kino Kultúra Ružomberok zaradilo do programu ďalšie premietania a s pridávaním určite nekončí.

Ilustračný obrázok k článku Film Únos láme rekordy návštevnosti
4
Galéria
Zdroj: Kino Kultúra

Nebolo tomu tak dávno čo slovenský film Všetko alebo nič vytvoril rekord v najväčšej návštevnosti no ani o necelé dva mesiace prichádza na plátna našich kín nový slovenský film Únos, ktorý zaznamenal rekordný počet divákov – 67 369 divákov, a umiestnil sa tak v rebríčku najlepších víkendových výsledkov slovenských filmov vôbec.

Dej: Posledný deň prvého roku mladej slovenskej republiky sa chýli ku koncu. Všetci oslavujú. Kráľ podsvetia Efendi, aj Prezident. Iba Predseda nemá čo oslavovať. Prezident, ktorému on sám vyšliapal chodník k funkcii, odmietne vymenovať jeho šikovného Chalaniska za ministra. Prezident sa stane nepohodlným. Ako ho prinútiť počúvať, čo chce Predseda? Prezidentovho syna o niekoľko mesiacov neskôr za bieleho dňa organizovaná skupina zmláti a zavlečie do zahraničia…

„Film Únos osobne považujem za jeden z najdôležitejších preto, lebo nám bez servítky vyrozpráva nespravodlivý príbeh, ktorý sa môže kedykoľvek opakovať.“(re­wind.sk)

Zdroj: YouTube.com

Ak ste film Únos nevideli, máte možnosť to napraviť ešte tento týždeň. Kino Kultúra Ružomberok zaradilo do programu ďalšie premietania a s pridávaním určite nekončí, odporúča Vám sledovať ich webovú stránku www.kino.ruzomberok.sk a nič tak nepremeškať. Po premietaní v našom kine zožal film neraz potlesk a poteší aj fakt, že v publiku vidíme veľa mladých divákov, ktorý sa oň zaujímajú.

To, že počet zaujímavých slovenských filmov každým rokom rastie je fakt, ak však pripočítame k tomu skvelú návštevnosť v kinách, našich mladých režisérov a scenáristov to určite podporí a my sa tak môžeme tešiť na viac domácich titulov v kinách.

Zdroj: Kino Kultúra Ružomberok, R. Maslo

Zdroj: Kino Kultúra
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM