Jozef Milan Kultúra

Fotografie z celého sveta sú v Ružomberku

Medzinárodný salón fotografie krajiny bol slávnostne otvorený v sobotu 14. apríla 2012 vo výstavných priestoroch Liptovského múzea v Ružomberku a potrvá do konca mesiaca.

Organizátorom fotosalónu je občianske združenie Fotosalón STROM v spolupráci s Liptovským múzeom v Ružomberku, ktoré je v zriaďovateľskej pôsobnosti Žilinského samosprávneho kraja, za podpory Ministerstva kultúry SR a Zväzu slovenských fotografov Ružomberok. Združenie ružomberských milovníkov fotografie organizuje toto podujatie s úspechom už ako XXVII.ročník. Unikátnosť záberov prírodných a krajinných scenérií ilustrujú názvy fotografií, ako napríklad – Niekde v nebi, Slávnosť labutí, Jesenní rytieri, …** „Vystavené fotografie sme vyberali z vyše 3000 fotografií autorov z 52 štátov“,** uviedol na margo počtu vybraných fotografií predseda organizačného výboru Karol Klvaček. Na výstave sú zastúpené svojimi fotografmi aj také vzdialené krajiny ako sú Austrália a Čína. V rámci vernisáže boli vyhlásení najúspešnejší autori fotosalónu, ktorí boli vybraní členmi medzinárodnej poroty z Rakúska, Poľska, Česka a Slovenska.

Milovníci krásnych fotografií si budú môcť výstavu v priestoroch Liptovského múzea v Ružomberku pozrieť do konca apríla.

Zdroj: Mgr. Zuzana Babicová, marketingový, programový a PR manažér LMR Foto: Matúš MattheW Adamica, www.facebook.com/MattheW.RK; www.wix.com/…-photography ; t.č. 0908 333 311;

RK fotosalon Strom
12
Galéria
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM