Marcel Páleš Šport

FOTOREPORTÁŽ: Bystrica pripravila zlatej Nasti veľké privítanie!

Nasťa je už doma pod Urpínom! Banská Bystrica si pre ňu pripravila veľkolepé privítanie a Bystričania ju prijali potleskom a ováciami. Pozrite sa...

Ilustračný obrázok k článku FOTOREPORTÁŽ: Bystrica pripravila zlatej Nasti veľké privítanie!
Foto: Marcel Páleš / Zdroj: Dnes24.sk

Naša zlatá medailistka zo zimných olympijských hier v Soči Anastasia Kuzminová je už doma v Banskej Bystrici. „Moje srdce bije pre Slovensko a pre Banskú Bystricu, kde sa cítim ako doma. Teším sa na tie oslavy,“ vyznala sa úspešná biatlonistka pár hodín po prílete.

Bystrica je na ňu hrdá

Pre mesto pod Urpínom je Nastina zlatá medaila už tretím najvzácnejším kovom z olympiády. Primátor Peter Gogola uviedol, že privítaním chce mesto ukázať celému svetu, ako si váži Nasťu a že je vďačné za reprezentáciu Banskej Bystrice i celého Slovenska.

„Nie som žiadna hviezda. Som obyčajný človek z kože a krvi, ako každý iný. Mala som jednoducho šťastie, že mi v daný deň všetko fungovalo ako má – lyže, dych aj streľba. A z toho sa vyskladal celý ten výsledok,“ uviedla na margo „humbuku“ okolo svojej osoby.

Najväčším víťazstvom je pre Nasťu syn

Oslavy sa uskutočnili na banskobystrickom námestí. Ich súčasťou bol aj hudobný koncert, uvítanie ďalších olympionikov a napokon vystúpenie Anastasie Kuzminovej. Tiež sa prihovoril primátor Gogola a ako špeciálny darček pre Nasťu malo mesto Banská Bystrica pripravený slovenský kroj. Prítomný bol aj manžel a syn úspešnej slovenskej reprezentantky. Ako Nasťa poznamenala, najväčším víťazstvom pre ňu je jej malý synček.

Pozrite si teraz cez našu fotogalériu skvelú atmosféru počas privítania našej zlatej biatlonistky na bystrickom námestí.

Bystrica pripravila zlatej Nasti veľké privítanie!
32
Galéria
Foto: Marcel Páleš / Zdroj: Dnes24.sk
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM