Jozef Milan Futbal

Futbalisti MFK ukončili prípravu neslávne: Žiadna výhra

Corgoňligový ružomberský tím sa v sobotu vrátil z prípravy na jarnú sezónu z maďarskej obce Lipót. V jej rámci odohral štyri zápasy, tri so súpermi zvučného mena. Nevyhral ani jedno stretnutie, remizoval s budapeštianskym Ferencvárosom. Ako to bude vyzerať v Corgoňlige, ukáže už začiatok marca.

Ilustračný obrázok k článku Futbalisti MFK ukončili prípravu neslávne: Žiadna výhra
Foto: Jozef Milan

Zápas 20. kola Corgoň ligy (prvé jarné kolo) medzi klubmi FK Senica a MFK Ružomberok, ktorý sa mal pôvodne hrať v sobotu 2. marca 2013 o 14:30, sa prekladá na nedeľu 3. marca 2013 o 14:30. Zápas bude vysielať v priamom prenose TV DIGI Sport.

SK Rapid Viedeň – MFK Ružomberok 2:0 (0:0)

MFK Ružomberok: Poláček (75. Zich) – Maslo, Greššák, Práznovský, Janso (85. Jurkemik) – Baroš, Bielák (67. Peševski) – Pekár (75. Zreľák), Ďubek, Lupták – Mukendi

  • Súperom MFK bol tretí tím rakúskej ligy SK Rapid Viedeň, pre ktorý bolo toto stretnutie generálkou na jarnú časť sezóny. Zápas sa odohral na hlavnom ihrisku vyše 17 – tisícového domovského stánku Rapidu – Gerhard Hannapi Stadium.

Lombard Pápa TFC – MFK Ružomberok 1:0 (1:0)

MFK Ružomberok: Poláček – Ondrek, Práznovský, Greššák, Jurkemik – Nagy (72. Almaský), Bartoš (40. Serečin) – Lupták, Ďubek, Pekár – Mukendi

  • Futbalisti ukončili sústredenie v Lipóte prípravným zápasom s klubom Lombard Pápa TFC, ktorý zimuje na trinástej priečke maďarskej najvyššej súťaže.

Hráči hodnotia sami seba

„S Ferencvárosom sme sa dokázali aj po troch góloch oklepať, takže to bolo určite pozitívne. S Rakúšanmi nám to už nevyšlo, aj keď si myslím, že poraziť sa dali,“ povedal Lukáš Lupták a súhlasil aj Filip Serečin. „Tie dva zápasy vo Viedni boli dosť náročné, ide predsa o vyspelé a kvalitné kluby, no súhlasím, že zdolať sa dali. Mrzí hlavne výsledok s Austriou, tam to skóre nemuselo byť také vysoké.“ V zápasoch s viedenskými klubmi MFK dokopy inkasoval až šesť krát, no ešte horšie vyznieva fakt, že v týchto dvoch súbojoch nedokázal streliť ani gól.

Súvisiaci článok: http://ruzomberok.dnes24.sk/…aklom-149299

zdroj: mfkruzomberok.sk

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM