Jozef Milan Futbal

Futbalisti MFK zlikvidovali dvojgólové manko s Poliakmi

Futbalisti corgoňligového MFK Ružomberok vyhrali v prvom utorňajšom prípravnom zápase nad druholigovou Dubnicou 2:1. V druhom za stáleho sneženia remizovali s poľským klubom Ruch Chórzow 3:3. Webstránka klubu ponúka výpovede domáceho trénera Ladislava Šimča.

Ilustračný obrázok k článku Futbalisti MFK zlikvidovali dvojgólové manko s Poliakmi
Foto: Jozef Milan

MFK Ružomberok – MFK Dubnica nad Váhom 2:1 (1:0)

Góly MFK: Zreľák, Ondrek

V zápase dostali priestor aj hráči z dorastu. ,,Zápas v podstate odohrali šiesti dorastenci a ostatní hráči sú tiež rok po dorasteneckom veku. Zo skúsenejších hráčov tam bol Práznovský, Zich a Jurkemik. Ostatní hráči boli mladučkí. Boli tam nedostatky hlavne v osobných súbojoch. Terén tiež ešte nie je stopercentný, dosť sa tam kĺže, ťažko sa hodnotí herná stránka," zhodnotil zápas tréner Šimčo.

MFK Ružomberok – Ruch Chórzow 3:3 (1:2)

Góly MFK: 29. Nagy (z 11m), 74. Greššák, 76. Lovás

MFK: Lešňovský (72. Pažítka) – Maslo, Greššák, Bielák, Janso – Nagy, Bartoš, Pekár, Lupták, Serečin (56. Ďubek) – Lovás

Hlavný tréner A mužstva Ladislav Šimčo: ,Ako na potvoru, dve hodiny pred zápasom, začalo snežiť. Tešili sme sa na ďalšieho dobrého súpera, že si zahráme dobrý zápas. Počasie nám sťažilo podmienky a niektorí hráči sa im nevedeli prispôsobiť. To ma trošku mrzí, lebo dopredu som ich na to upozorňoval, že niektoré veci sa dajú tolerovať, čo sa týka terénu a realizácie nejakých herných činností, ale nedá sa tolerovať, keď sa tomu poddám a rezignujem. Toto ma trošku mrzí u niektorých hráčov, ale musím povedať, že v druhom polčase aj napriek tomu, že sme dostali tretí gól a prehrávali 1:3, sme sa chytili po štandardnej situácii gólom Greššáka. Myslím si, že tá taká posledná ,,tretina" zápasu vyznela jednoznačne pre nás. Nakoniec sme vyrovnali a ešte sme mali aj dve príležitosti na strelenie víťazného gólu. Takže tá posledná ,,tretina" bola celkom slušná, s tou by som bol spokojný."

zdroj: mfkruzomberok.sk/ tasr; foto: mfkruzomberok.sk

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM