Ivana Milanová Rôzne

Galmm s.r.o. stavia novú výrobnú halu

V časom, keď na Slovensku zanikajú veľké firmy orientované na strojársky priemysel, sú aj v Ružomberku spoločnosti, ktoré dokázali v časoch krízy obstáť a dokonca svoju výrobu aj rozvíjať.

Galmm s.r.o. Ružomberok od svojho vzniku v roku 1991 zaujala popredné miesto na slovenskom trhu v oblasti povrchových úprav kovov pre automobilový, elektrotechnický a strojársky priemysel, ale aj pre drobných zákazníkov. Pokovovanie prebieha v dvoch výrobných halách (780 a 630 m2) na štyroch plnoautomatických linkách. Galmm s.r.o. vykonáva

  • zinkovanie
  • zinko-niklovanie
  • cínovanie
  • fosfátovanie

Technológia je podporovaná laboratóriom s modernou laboratórnou a meracou technikou. Dátový tok zabezpečuje informačný systém SAP.

Sme spoločnosť orientovaná na zákazníka a snažíme sa splniť všetky jeho požiadavky. Hlavný dôraz kladieme na kvalitu(ISO 9001), ekológiu(ISO 14001), enviromental audit EIA a bezpečnosť pri práci(OHSAS 18001). V Galmm s.r.o. pracuje 50 kvalifikovaných pracovníkov, ktorých počet sa blízkej dobe zvýši. Momentálne prebieha výstavba novej výrobnej haly(1150 m2), v ktorej je plánovanie spustenie výroby v polovici roka 2012.

Viac informácií sa dozviete na našej webstránke: www.galmm.sk, resp. na tel.čísle 044/ 432 5385 a galmm@nextra.sk.

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM