Alexandra Kolínská Krimi

V Demänovskej horí hotel Junior: Vyše 130 evakuovaných, jeden človek neprežil!

Hrôzostrašne začína ráno pre turistov v Demänovskej doline. Podľa slov hasičov skončil v plameňoch jeden z hotelov, ktorý doposiaľ hasia. Podľa prvých informácií mala prísť jednen človek o život, vyše 130 sa podarilo evakuovať.

Ilustračný obrázok k článku V Demänovskej horí hotel Junior: Vyše 130 evakuovaných, jeden človek neprežil!
Foto: Monika Vengrínová / Zdroj: Dnes24.sk

V utorok okolo pol štvrtej ráno bol hasičom ohlásený požiar hotela v Demänovskej doline v okrese Liptovský Mikuláš. „K požiaru boli vyslaní hasiči z Liptovského Mikuláša a Liptovského Hrádku a následne aj hasiči z Ružomberka, Dolného Kubína, Tvrdošína, zo Záchrannej brigády HaZZ v Žiline a Popradu,“ uviedla krajská hovorkyňa hasičov Miroslava Ondrichová.

„Pri hasení požiaru zasahuje celkovo skoro štyridsať hasičov a je nasadených vyše 15 kusov hasičskej techniky vrátane 4 ks výškovej techniky. Z objektu bolo evakuovaných vyše 130 osôb, pričom dve osoby boli evakuované pomocou výškovej techniky. Jedna osoba bola nájdená usmrtená a viacero osôb bolo nadýchaných splodinami horenia, z toho 1 dieťa,“ dodala.

Ako ďalej povedala, príčinu vzniku požiaru bude zisťovať expertízna skupina. „Na mieste zasahuje aj záchranná zdravotná služba a polícia a vyrozumení boli aj elektrikári a plynári. Hasiči požiar stále hasia,“ doplnila Ondrichová.

Nové INFO o požiari nájdete TU!

Prečítajte si aj: Tragická bilancia z požiaru v hoteli Junior: Muž (†64) neprežil, 6 ľudí v mikulášskej nemocnici, aj osemmesačné dieťa!

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM