Monika Vengrínová Tlačové správy

Hotel***SOREA Trigan: Vyhrajte vstup do wellness sveta priamo na Štrbskom Plese

Rodinné jesenné prázdniny, či seniorský wellness pobyt s vnúčaťom zadarmo, to je len zlomok toho, čo Hotel *** SOREA Trigan ponúka v najbližšom období. Vychutnajte si nádherné prostredie Vysokých Tatier v hoteli priateľskom k rodinám s deťmi i zvieratami, s wellness svetom regenerácie a oddychu.

Ilustračný obrázok k článku Hotel***SOREA Trigan: Vyhrajte vstup do wellness sveta priamo na Štrbskom Plese
Zdroj: Dnes24.sk

Hotel *** SOREA Trigan je situovaný v atraktívnom prostredí Vysokých Tatier pri Novom Štrbskom plese na území Tatranského národného parku, ktorý je najvýznamnejšou prírodnou rezerváciou na Slovensku. Štrbské Pleso je populárnym turisticko-rekreačným centrom Vysokých Tatier a zároveň najvyššie položené kúpeľné miesto strednej Európy s klimaticky najčistejším ovzduším.

Hotelovým hosťom sú k dispozícii pohodlne zariadené jedno- a dvojposteľové izby s možnosťou prístelky, rodinné izby, apartmány ako aj bezbariérové izby. Všetky izby sú vybavené kúpeľnou, WC, telefónom, rádiom, TV – SAT a trezorom.

Hotel, ktorý miluje rodiny s deťmi i domácimi miláčikmi

Hotel SOREA Trigan je ocenený Certifikátom „Zariadenie priateľské k rodinám a deťom“ v rámci projektu „Vstúpte s dieťaťom“. Platnosť certifikácie je na základe skutočného stavu hodnotených služieb kontrolovaná Úniou materských centier. K dispozícii je detská postieľka, stoličky v reštaurácii, varná kanvica, detský kútik, animácie počas prázdnin a detské menu. Rodinám s malými deťmi ponúkame relaxačné pobyty plné zábavy a aktívneho oddychu. V hoteli je možné i ubytovanie so zvieraťom.

Široký sortiment jedál poskytuje hotelová reštaurácia. Raňajky a večere sú podávané formou teplých a studených bufetových stolov, servírované trojchodové obedy možnosťou výberu zo štyroch až piatich jedál vrátane vegetariánskeho menu. Pre organizovanie školení, seminárov a konferencií na vysokej úrovni slúžia nové konferenčné sály, konferenčný salónik s kompletnou technikou v cene prenájmu miestností. K dispozícii je LOBBY bar a DENNÝ bar so širokou ponukou nápojov a vín slovenských vinárov.

Wellness svet, fitnescentrum aj multifunkčné ihrisko

Priamo v hoteli sa nachádza centrum WELLNESS SVET REGENERÁCIE A ODDYCHU s nerezovými bazénmi, perličkami a hydromasážou, fínskou saunou a parnými saunami a to modrou a smaragdovou. Hosťom sú k dispozícii rôzne relaxačné masáže, zábaly a wellness procedúry, odpočiváreň, fitnescentrum aj multifunkčné ihrisko, kde si môžete zahrať tenis, volejbal, či futbal.

Najmenší hoteloví hostia sa potešia novému detskému kútiku a ostatní vyhliadkovej terase nad bazénovou časťou. Nezabudnuteľné pohľady na vrcholy Tatier vám poskytne jazda panoramatickým výťahom.

Tatry ponúkajú zážitok v lete i v zime

V letnej sezóne sú v okolí hotela vyznačené turistické chodníky na kratšie i dlhšie túry do okolitých dolín s prekrásnymi plesami, Podbanské, na Kriváň, Popradské pleso či Rysy. Vyznávači adrenalínu si nenechajú ujsť bungee jumping alebo paragliding. Vhodné podmienky na trekking, vysokohorskú turistiku s horským vodcom, horolezectvo a skalolezectvo ako aj cykloturistiku, in-line korčuľovanie, jazdenie na koni a koči.

V zimnej sezóne patrí Štrbské Pleso medzi najnavštevovanejšie lyžiarske stredisko vysokých Tatier. Čakajú na vás dve sedačkové lanovky, vleky, udržiavané bežecké trate, skijörning, nočné lyžovanie, technicky zasnežované zjazdovky, jazdy na snežných skútroch, špičkové terény a freeriding, zimný Ski Park .

Hotel *** SOREA Trigan je vhodný pre rodinnú rekreáciu, relaxačno-ozdravovacie a regeneračné pobyty, športové sústredenia, organizovanie seminárov a školení. Poskytuje ideálne podmienky pre spoznávanie najmenších veľhôr sveta – Vysokých Tatier v každom ročnom období. Tunajšia vysokohorská klíma pôsobí priaznivo na ľudský organizmus a využíva sa na liečbu ochorení dýchacích ciest.

Vyhrajte vstup do wellness sveta

Len teraz máte možnosť vyhrať vstup do Wellness sveta regenerácie a oddychu. Stačí správne odpovedať na súťažnú otázku „Aké sauny má vo wellness hotel Sorea *** TRIGAN?“ a odpoveď poslať na vengrinova@global24.sk do 27.9.2013 Zo správnych odpovedí vyžrebujeme troch výhercov, ktorí získajú po dve vstupenky.

Viac informácií a ceny pobytov na: http://www.sorea.sk/Default.aspx?…

Hotel***SOREA Trigan: Vyhrajte vstup do wellness sveta priamo na Štrbskom Plese
14
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM