Ivana Milanová Kultúra

Hrabovo pri Ružomberku "napadnú" piráti

Môžete sa o tom na vlastné oči presvedčiť v sobotu 2. júla. Piráti nebrázdia len morské hladiny, ale vylodiť sa môžu pokojne aj pri Ružomberku. V rekreačnej lokalite Hrabovo je pripravené športovo-zábavné dopoludnie pre deti, mládež i celé rodiny s názvom Deň malých pirátov.

Ilustračný obrázok k článku Hrabovo pri Ružomberku "napadnú" piráti
Zdroj: Mesto Ružomberok

Rodinne ladená akcia s pirátskou tematikou odštartuje o 10:00, koniec je naplánovaný na 13:00. O zábavu sa postarajú piráti, chýbať nebudú pirátske doplnky, maskoti, originálne súťaže, maľovanie na tvár, nafukovacie atrakcie. Predvedú sa tanečnice Pool dance, tanečný projekt dance2sport a Jogabatic Trio. Piráti sa dokonca rozhodli, že vstupné vyberať nebudú, akcia je tak pre všetkých zadarmo.

Na deti, ktoré prekonajú pirátske nástrahy a ukážu svoju odvahu, čakajú na konci súťažného zápolenia pirátske diplomy a zatiaľ tajná odmena.

Po jednej popoludní ešte program nekončí. Piráti síce opäť vyplávajú na cesty, ale o 14:00 začína ďalší program Hurá prázdniny, ktorým sa školáci rozlúčia so školským rokom, privítajú letné prázdniny a v rekreačnej oblasti Hrabovo otvorí letná sezóna. Opäť poteší bohatý program. Zapojiť sa môžete do meraného tréningu v downhille, pretekov pre dospelých a deti na kolobežkách.

Súťažiť sa bude vo varení kotlíkového gulášu. Pozrieť si môžete exhibíciu cyklotrialistu Jána Kočiša, exhibíciu a autogramiádu motocyklového pretekára Štefana Svitka. Hudobný program vyplnia Cellmates, Chiki Liki Tu-a, Billy Barman a Le Payaco.

Čítajte tiež:

http://ruzomberok.dnes24.sk/…nikov-242430

http://ruzomberok.dnes24.sk/…lakmi-242156

Hrabovo pri Ružomberku "napadnú" piráti
1
Galéria
Zdroj: Mesto Ružomberok
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM