Jozef Milan Rôzne

Hypermarket si nechce pohnevať fanúšikov futbalu

Obyvatelia nášho mesta už určite zaregistrovali zmenu, ktorá sa udiala na parkovisku hypermarketu pri futbalovom štadióne. Pri vjazde a výjazde z parkovacej plochy boli nainštalované závory. Opýtali sme sa za vás vedenia obchodnej siete, prečo k tomu

[blockquote]Odpoveď ponúkame v plnom rozsahu: "**Naša spoločnosť pristúpila k osadeniu parkovacej závory v Ružomberku na základe zhodnotenia veľkého množstva podnetov od našich zákazníkov. **Zákazníci nemali možnosť pohodlne zaparkovať a nakúpiť si, nakoľko na našom parkovisku často parkovalo veľké množstvo áut, ktoré nepatrili našim zákazníkom.

V týchto dňoch sme spustili skúšobnú prevádzku parkovacích závor, a to do konca septembra. Počas tejto doby je parkovanie bezplatné na neobmedzenú dobu.** Po ukončení skúšobnej prevádzky plánujeme poskytnúť zákazníkom bezplatné parkovanie v rozsahu 2,5 hodiny. **Tento čas by mal podľa našich odhadov postačovať na zrealizovanie nákupu a vybavenie si vecí napríklad na pošte. Bezplatné parkovanie 2,5 hodiny môžu využiť aj futbaloví fanúšikovia na návštevu zápasu."[/bloc­kquote] Situáciu budeme monitorovať, pretože podľa našich informácií sa následkom skúšobnej prevádzky tvorila zápcha pri vjazde na parkovisko. Problémom môže byť aj spôsob, akým majú zaplatiť majitelia áut za prekročenie doby 2,5 hodiny. Oznam na stojanoch závor hovorí, že platbu musia zaplatiť v automate pri informáciách. Cena za jednu hodinu parkovania je 0,50 € (viď fotosnímku).

ruzomberok24

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM