Ivana Milanová Samospráva

Jarmok nie je len zábava: POZOR na zlodejov a dopravné obmedzenia

Okresné riaditeľstvo PZ v Ružomberku upozorňuje všetkých návštevníkov jarmoku, počas nakupovania zvýšte svoju ostražitosť a dávajte si pozor na vreckových zlodejov, pre ktorých je práve jarmok (miesto kde je veľa ľudí) príležitosťou ku krádežiam.

Ilustračný obrázok k článku Jarmok nie je len zábava: POZOR na zlodejov a dopravné obmedzenia
Zdroj: Dnes24.sk

V dňoch 03. a 4. júna 2016 sa bude na Hlinkovom námestí v Ružomberku konať Ružomberský jarmok.

Pri skúšaní tovaru nenechávajte svoje tašky a kabelky bez dohľadu. Rovnako si dávajte pozor na svoje vrecká, z ktorých zlodeji kradnú najmä peňaženky, osobné doklady a mobilné telefóny. Polícia zároveň upozorňuje najmä starších ľudí, ktorí nosia spolu s platobnými kartami na papieriku poznačené číslo určené na výber peňazí z bankomatu (PIN kód) alebo správne číslo majú napísané priamo na platobnej karte.

Týmto spôsobom uľahčujú zlodejom situáciu, ktorí sa ľahko dostanú k peniazom na vašich účtoch. Nepodceňujte uvedené nebezpečenstvo, ak nechcete prísť o svoje peniaze!

Veľké podujatie ako jarmok, znamená aj veľa miesta pre stánky a publikum. Usporiadanie jarmoku si vyžiada úplnú uzávierku dopravy na uliciach: Námestie A. Hlinku, Mariánska, Veľký Závoz, Malý Závoz s časť ulice Majere

Doprava na určených komunikáciách bude uzatvorená vo štvrtok 2.6. od 18:00 do nedele 5.6. do 05:30 hod.

Čítajte tiež:

http://ruzomberok.dnes24.sk/…tredy-239684

http://ruzomberok.dnes24.sk/…masin-239505

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM