Ivana Milanová Správy

Kauza plaváreň pokračuje: Reakcia prevádzkovateľa na list nespokojných rodičov a trénerov mladých plavcov

Kým zástupcovia plaveckých klubov PoRu a Neptún sú nespokojní s prístupom prevádzkovateľa mestskej plavárne, ten považuje ich ataky za nezmyselné a hovorí o šírení nepravdy.

Ilustračný obrázok k článku Kauza plaváreň pokračuje: Reakcia prevádzkovateľa na list nespokojných rodičov a trénerov mladých plavcov
Zdroj: ruzomberok.dnes24.sk

Rodičia a tréneri mladých plavcov sa obrátili na primátora mesta Igora Čombora, aby vyjadrili nespokojnosť nad prístupom prevádzkara mestskej plavárne. Plavecké oddiely PoRu a Neptún zhrnuli výhrady v otvorenom liste (nájdete tu), ktorý podali na mestský úrad v pondelok 10. októbra.

Keďže sme v článku nemali reakciu prevádzkovateľa plavárne, spoločnosti IVANING, s.r.o., za čo sa mu ospravedlňujeme, uverejňujeme ju v plnom znení.

„Naša spoločnosť už nemá chuť sa vyjadrovať ku každému podnetu či listu. Fakt je ten, že s prevádzkovaním plavárne končíme 31.12.2016 a o nezmyselných atakoch zo strany plaveckých oddielov uvádzame, že ak aj naďalej budú šíriť nepravdu, poburovať ľudí a dehonestovať našu prácu, ktorú sme počas prevádzkovania spravili, pristúpime k možnosti, ktorú nám umožňuje platná koncesná zmluva a to tak, že v uvedený ich čas,ich nepustíme na bazén. Na tento krok sa naša spoločnosť nechce znížiť, pretože obeťou za tieto nezmysli by boli rodičia s deťmi, ktorí si za plavecké výcviky zaplatili plaveckým oddielom. Žiaľ, tie následne nezaplatili a preto budeme postupovať v zmysle zákona ako nám umožňuje.“ uviedol Ing. Pavol IVAN, konateľ spoločnosti IVANING, s.r.o.

Zdroj: ruzomberok.dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM