Tlačové správy

LIORBUS pozýva lekárov a sestričky na duchovný relax

Hľadáte príjemný oddych pre dušu aj telo? Medžugorje je miestom pre Vás. Poďte stráviť týždeň v krásnom prostredí Bosny a Hercegoviny, teraz za vynikajúcich 220 eur. V cene je vstup na medzinárodný duchovný seminár pre lekárov a zdravotnícky personál.

Ilustračný obrázok k článku LIORBUS pozýva lekárov a sestričky na duchovný relax
Foto: Jozef Milan

Spoločnosť LIORBUS s.r.o. Vás pozýva na sedemdňovú púť do Medžugorja v termíne od 6.-12. mája 2013 (pondelok – nedeľa). Duchovná obnova je tentokrát určená pre lekárov a zdravotnícky personál. Čaká Vás pohodlná cesta v klimatizovanom autobuse po trase: Ružomberok – Šahy- Udvar – Osijek – Medžugorje a späť.

Cestovná kancelária zaručuje kvalitný program na medzinárodnom odbornom seminári s prekladateľkou, ale aj duchovný sprievod a čas na vlastný oddych. V cene 220€ je zahrnutý účastnícky poplatok seminára, doprava klimatizovaným autobusom, 4× ubytovanie s polpenziou, sprievodca, duchovný sprievod – kňaz, poistenie CK voči insolventnosti, DPH. Cena nezahŕňa: komplexné cestovné poistenie 1,7 € / osoba/ deň.

Program duchovnej obnovy:

Utorok 07. mája 2013

  • Príchod do Medžugorja, (09:00 – 10:00 hod ) ubytovanie, osobné voľno.
  • 14:00 – registrácia účastníkov seminára
  • 17:00 – Zahájenie seminára
  • 18:00 – 21:00 hod večerný modlitbový program a sv. spoveď ( radostné a bolestné tajomstvá sv. ruženca, sv. omša, požehnanie náboženských predmetov, modlitba za uzdravenie duše a tela, slávnostné tajomstvá sv. ruženca.

Streda 08. mája – sobota 11. mája 2013

  • Ranná sv. omša v slovenskom jazyku , počas dní seminára a katechézy.
  • V rámci programu krížová cesta na vrch Križevac, Majčino selo, hrob pátra Slávka, návšteva komunitného centra Cenakolo, modlitba sv. ruženca na úpätí Podbrda, každodenný medžugorský večerný program so svätou omšou a adoráciou od 18:00 hod do 21–22:00 hod.

Sobota 11. mája 2013

Vo večerných hodinách (cca 22:00) odchod na Slovensko.

Nedeľa 12. mája 2013

Príchod na Slovensko v poludňajších hodinách.

Viac informácií o programe a ďalšie zaujímavé ponuky zájazdov a dovoleniek nájdete na stránke: http://www.liorbus.eu/ Záväzne sa prihlásiť je potrebné do15. apríla na: gogolakova@sadliorbus.sk alebo p. Gogolákovej na telefónnom čísle 0905 447 981.

Keď do Medžugoria, tak s Liorbusom
10
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM