Tlačové správy

Kresťanskí demokrati a rodiny s deťmi vzájomne: Ďakujeme a dovidenia!

V nedeľu 10. augusta sa aj tohtoročné vrtkavé počasie umúdrilo a na oblohe bolo oveľa viac príjemného slniečka ako obvykle. Všetko to nahralo do karát kresťanským demokratom, ktorí zorganizovali v Čutkovskej doline Deň KDH pre deti a rodiny.

Ilustračný obrázok k článku Kresťanskí demokrati a rodiny s deťmi vzájomne: Ďakujeme a dovidenia!
Foto: Jozef Milan

(PR) – „Z pôsobenia v komunálnej politike viem, že práve podujatie zamerané vyložene na rodiny s deťmi v letnej ponuke kultúrnych podujatí mesta trošku absentuje. Podujatím, ktoré sme uskutočnili už po druhý rok, sme chceli tiež potvrdiť, že nám skutočne záleží na rodinách a že máme radosť, keď im môžeme ponúknuť zaujímavé a pestré popoludnie,“ myslí si predseda Okresného centra KDH, mestský a župný poslanec Michal Slašťan. Spolu s kolegami, poslancami VÚC Stanislavom Bellom, Petrom Cabanom a Jánom Bednárikom sa poskladali, aby bolo možné poskytnúť návštevníkom Čutkovskej doliny veľký počet atrakcií napr. detskú trampolínu, skákací hrad, maľovanie na tvár, jazdu na koníkoch, cukrovú vatu a najmä celý areál tzv. Obrova v priestoroch pri Kolibe u dobrého pastiera. Deti so svojimi rodičmi mali po celý čas prístup ku jednotlivým stanoviskám zdarma.

K akcii takéhoto typu neodmysliteľne patrí aj niečo na zjedenie a zapitie. Tradície treba dodržiavať, a aj preto ružomberské KDH pripravilo sponzorsky 3 kotle kvalitného guľášu, po 3 sudy piva a kofoly pre rodičov a deti. Však dve tisícky návštevníkov podujatia nemalo s takýmto množstvom žiaden problém.

„Veľmi radi sme sa sem na čutkovskú lúku vrátili, lebo celý tento priestor sa hádam najintenzívnejšie a hlavne systematicky rozvíja,“ hodnotí Michal Slašťan, ktorý kandiduje v novembrových voľbách na primátora Ružomberka. „Preto sa chcem úprimne poďakovať majiteľom Koliby u dobrého pastiera, ktorí vytvorili pre mladé rodiny s deťmi výborné podmienky na nedeľný relax. Ďakujem ale všetkým, ktorí sa na akcii podieľali, lebo roboty okolo nej bolo skutočne dosť. Samozrejme, tešíme sa už na budúci rok, kedy chceme podujatie zorganizovať opäť,“ dodal kandidát na primátora.

Deň KDH v Čutkovskej doline
16
Galéria
Foto: Jozef Milan
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM