Tlačové správy

Kúpeľňa snov - Výstava detských prác

Leto je v plnom prúde a všetkých to isto ťahá niekde k vode si oddýchnuť a načerpať energiu. Práve pred začiatkom letných prázdnin prebehlo otvorenie výstavy prác detí na tému „Kúpeľňa snov“ očami detí.

Ilustračný obrázok k článku Kúpeľňa snov  - Výstava detských prác
Zdroj: Dnes24.sk

Sny. Každý nejaké má a určite najviac a najčastejšie snívajú deti. Detská fantázia nepozná medze a detská tvorivosť a šikovnosť nás mnohokrát prekvapí a očarí. Práve preto prebieha výstava i prvý prázdninový mesiac. Príďte načerpať energiu a inšpiráciu na realizáciu Vašich snov do kúpeľňového štúdia K.R.T. v Liptovskom Mikuláši. Práve preto prebieha výstava i prvý prázdninový mesiac. Príďte načerpať energiu a inšpiráciu na realizáciu Vašich snov do kúpeľňového štúdia K.R.T. v Liptovskom Mikuláši, kde táto výstava stále prebieha. Navyše stále môžete hlasovať o „Cenu publika“ a vyhrať poukaz v hodnote 30Eur na nákup v K.R.T. Liptovský Mikuláš.

Vyhodnotenie súťaže a otvorenie výstavy spolu s otvorením nových priestorov kúpeľňového štúdia K.R.T. v Liptovskom Mikuláši sa konalo dňa 20.6.2013. Súťaž prebieha pod záštitou nadačného fondu Deti deťom pôsobiaceho pod Komunitnou nadáciou Liptov a za pomoci K.R.T. kúpeľňového štúdia. Porota vybrala nakoniec o 2 víťazov viac a udelila i špeciále ceny K.R.T. a KNL a Art štúdia. Súťaže sa zúčastnili žiaci zo 4 škôl na Liptove, a to ZUŠ Liptovský Hrádok, ZUŠ Jána Levoslava Bellu Liptovský Mikuláš, Súkromná ZUŠ Jánoš Ružomberok a Súkromná ZUŠ Liptovský Hrádok, pobočka Liptovský Mikuláš.

A aké boli práce detí? Každé to poňalo po svojom. Zaujímavé je, že v mnohých prácach bola zakomponovaná príroda. A práve prírodné materiály sú v poslednom období trendom vo svete kúpeľní. Imitácie dreva, kameňa, mramorov dominujú už asi tri roky na všetkých svetových výstavách týkajúcich sa kúpeľni. Materiál ,ktorý sa používa pri imitácii je stále keramický črep,na ktorý sa potlačí podobne ako pri digitálnej fotografii kresba zodpovedajúcou príslušnému materiálu. Črep má zároveň vyššiu pevnosť, takmer nulovú nasiakavosť a je dizajnovo hodnoverný s prírodnými vzormi. Momentálne kombinuje najmä drevo s kameňom alebo mramorom , pričom vznikajú zaujímavé kúpeľne alebo vzory na podlahe.

Príďte sa pozrieť do kúpeľňového štúdia K.R.T. v Liptovskom Mikuláši, kde na Vás okrem výstavy prác detí o ich kúpeľni snov čaká i vynovená vzorkovňa s aktuálnymi trendmi a novinkami v kúpeľniach. Určite si medzi tým nájdete tú svoju vysnívanú kúpeľňu.

Kúpeľňa snov  - Výstava detských prác
13
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM