Jozef Milan Rôzne

Likavka chce získať zdroje v ekosúťaži: Ak chcete pomôcť, zahlasujte

Spoločnosť ENVI-PAK, ktorá podporuje systém fungovania a rozvoja triedeného zberu a jeho následnej recyklácie každoročne vyhlasuje anketu o Ekologický počin roka. Obec Likavka sa tiež zapojila do tejto ankety, v ktorej prezentuje svoj systém triedenia odpadu a podmienok, ktoré preň vytvorila.

Ilustračný obrázok k článku Likavka chce získať zdroje v ekosúťaži: Ak chcete pomôcť, zahlasujte
Zdroj: Dnes24.sk

Ekologický počin roka je jednou z hodnotených kategórií 5. ročníka súťaže o Najlepšie mestá a obce v triedení odpadu na Slovensku, ktorá bude vyhodnotená a odmenená na konferencii Samospráva a triedený zber 2014. Do kategórie Ekologický počin roka sú nominované aktivity vykonané v mestách/obciach Slovenska, ako aj zaujímavé environmentálne aktivity z iných miest a obcí. Víťaza kategórie určí hlasovanie na internetovej stránke https://www.envipak.sk/…v-triedeni-o

Posledné dva dni

Likavská webstránka vyzýva ľudí, aby podporili šancu na úspech obce v tejto ankete hlasovaním. Obec môže aj takto získať prostriedky na vylepšenie podmienok triedenia odpadu. Možnosť hlasovať za svojho favorita z prihlásených miest a obcí do súťaže Ekologický počin roka máte od 23. 9. do 3. 10. 2014.

zdroj: likava.sk; foto: panoramio.com;

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM