Ivana Milanová Krimi

Liptovská Osada: Policajti z horiaceho domu zachránili 73 ročného muža

Policajti z Obvodného oddelenia Policajného zboru Liptovská Osada zachránili život dôchodcovi, ktorého našli nehybne ležať v chodbe rodinného domu.

Ilustračný obrázok k článku Liptovská Osada: Policajti z horiaceho domu zachránili 73 ročného muža
Zdroj: Dnes24.sk

Operačný dôstojník na operačnom stredisku Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Žiline prijal v noci z nedele 8. januára na pondelok 9. januára 2016 krátko po pol jednej hodine oznámenie z linky 112, že v Liptovskej Osade, okres Ružomberok horí rodinný dom a môže sa v ňom nachádzať osoba.

Okamžite po prijatí oznámenia bola operačným strediskom na miesto vyslaná policajná hliadka z Obvodného oddelenia Policajného zboru Liptovská Osada. Po príchode policajnej hliadky na miesto bol pred rodinným domom 47 ročný muž, ktorý bol v zlom zdravotnom stave. Hliadke uviedol, že v horiacom dome sa nachádza jeho otec a treba mu pomôcť.

Policajti neváhali a ihneď vošli do horiaceho domu.

Na zemi v chodbe rodinného domu našli nehybne ležať 73 ročného muža, ktorého vytiahli von z horiaceho domu. Poskytli mu prvú predlekársku pomoc, zakryli ho a snažili sa ho držať pri vedomí. Následne si oboch mužov prevzali privolaní zdravotníci a previezli ich do nemocnice.

Policajti svojím okamžitým zásahom naplnili poslanie polície „POMÁHAŤ A CHRÁNIŤ“ a zachránili život 73 ročnému mužovi.

Foto ilustračné.

Zdroj: KR PZ v Žiline
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM