Slávka Kellová Kultúra

Lucie Bílá v aquaparku? Potila sa v čiernych šatách!

Speváčka Lucie Bíla strávila niekoľko dní na Slovensku. Počas svojej návštevy zavítala aj do Liptova, kde na Chodníku slávy zanechala svoju hviezdu. Do miestneho aquaparku si však nepriniesla plavky a tak horúčavy musela prežiť v čiernych šatách.

Už niekoľko dní žiari hviezda veľkej speváčky malého vzrastu Lucie Bílej aj na Chodníku slávy v Tatralandii. „Niekde už jednu hviezdu mám, ale ani si nepamätám na miesto. Táto je určite premiérová na Slovensku," potvrdila Lucka s úsmevom. Do areálu rodinnej dovolenky a zábavy pod Tatrami prišla práve v deň otvorenia letnej sezóny. Aj keď Lucii plavky chýbali a potila sa v čiernych šatách, žiarila najviac zo všetkých.

Len nedávno na tunajšom Chodníku slávy pribudla hviezda rodáka Jána Laca, najlepšieho brankára MS 2012 v hokeji a svoje hviezdy tu majú napríklad aj wimbledonská víťazka Petra Kvitová, modelka Andrea Verešová, či zjazdárka Veronika Zuzulová.

Tatralandiu čaká ešte jedno veľké otvorenie. Nová atraktívna hala s tropickou klímou privíta svojich prvých návštevníkov už začiatkom júla.

[color=#ff0000]­Súvisiaci článok [link=http://www­.mikulas24.sk/clan­ky?extend.136250_A­quapark-plny-celebrit:-Jojkari,–modelky-aj-Lucie-Bila!]Aquapark plný celebrít: Jojkári, modelky aj Lucie Bílá![/link] foto: tmr/tasr

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM