Ivana Milanová Rôzne Správy

Malinô Brdo víta lyžiarov a otvára zimnú sezónu

V stredisku sa začne už 50.zimná sezóna kabínkovej lanovej dráhy. V roku 1967 bola uvedená do prevádzky kabínková lanová dráha na Malinô Brdo ako najmodernejšia lanovka v Československu.

Ilustračný obrázok k článku Malinô Brdo víta lyžiarov a otvára zimnú sezónu
Zdroj: ruzomberok.dnes24.sk

V piatok 22.decembra sa na Maline Brde začína lyžiarska sezóna. Pre nadšencov lyžovania bude k dispozícii kvalitne vysnežený a upravený hlavný svah z vrchola strediska vo výške 1211 m. Okrem kabínkovej lanovky bude v prevádzke aj sedačková lanovka na vrchol Malina Brda a dva vleky pre deti. Lyžiari budú môcť v stredisku využiť aj občerstvovacie služby či služby požičovne lyžiarskeho a snowboardového výstroja.

Ceny skipasov sa v stredisku Malinô Brdo nemenia a zostávajú na úrovni minuloročnej sezóny.

V stredisku sa v týchto dňoch intenzívne zasnežuje. Pri priaznivom chladom počasí bude čoskoro po dosnežení k dispozícii aj zjazdovka do Hrabova čím sa otvorí najdlhšia zjazdovka v stredisku z vrchola Malina Brda do Hrabova o dĺžke 3,9 km. Široký svah Malina Brda cenený najmä pre svoju bezpečnosť pre lyžiarov všetkých kategórií budú môcť návštevníci rezortu pri priaznivom počasí využívať až do Veľkej noci.

Zdroj: ruzomberok.dnes24.sk
Zdroj: ruzomberok.dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM