Petra Janigová Basketbal

MBK - Ankara

Už dnes o 17:00 sa ružomberské basketbalistky stretnú v očakávanom zápase Európskeho pohára FIBA s tureckou Ankarou.

V prvom osemfinálovom zápase má Ružomberok výhodu domáceho prostredia a pred sebou výzvu – uhrať čo najlepší výsledok do odvety. Vo vyraďovacej fáze sa hrá o veľa, v prípade postupu by sa MBK prebojoval už do štvrťfinále druhej najprestížnejšej súťaže na starom kontinente. Dievčatá preto budú dnes v Koniarni potrebovať aj vaše ruky a hlasivky. Na hlavnej tribúne navyše fanúšikovia plánujú obrovskú choreografiu, aká na basketbale už dlho nebola. Pre Ružomberok je to zatiaľ najdôležitejší zápas v tejto sezóne, očakáva sa preto aj výborná divácka kulisa a (snáď aj) búrlivá atmosféra.

Ako bude vyzerať choreografia?

Na svojich miestach nájdete pred zápasom rôzne predmety – ako papiere, igelity, balóny, vlajky a pod. Čo kedy s danou vecou spraviť a ako ju správne použiť, sa dočítate práve na nich. Množstvo ľudí sa snaží pomôcť zlepšiť atmosféru na zápasoch MBK, preto neodignorujte choreografiu, pokiaľ vidíte suseda, ktorý sa do toho moc nemá, poproste ho, nech sa zapojí, pretože SPOLU dokážeme tvoriť nielen choreografiu, ale tiež potlačiť hráčky za víťazstvom.

Všetci ste dnes do Koniarne srdečne pozvaní, tak neváhajte a príďte povzbudiť naše basketbalistky v ich ceste za ďalším dôležitým víťazstvom v basketbalovej Európe. A nezabudnite sa zapojiť do choreografie!

Vstupné: 3 eurá

Autor obrázku: Pavol Šuhajda

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM