Jozef Milan Rôzne

Mestský úrad bude vo štvrtok zatvorený(a iné oznamy)

MsÚ v Ružomberku oznamuje všetkým klientom, že dňa 1. 3. 2012 (štvrtok) bude úrad z dôvodu konania braného dňa pre klientov zatvorený okrem klientskeho centra a matričného úradu, ktoré budú k dispozícii od 9,00 do 15,00 hod.

Preventívne protipožiarne kontroly Mestský úrad v Ružomberku oznamuje občanom, že na základe poverenia primátora mesta Ružomberok s účinnosťou od januára 2012, vykonávajú kontrolné skupiny vybraným subjektom na území mesta Ružomberok preventívne protipožiarne kontroly nehnuteľností. Kontroly sa vykonávajú v zmysle zákona č. 314/2001 Z.z. o ochrane pred požiarmi v znení neskorších predpisov a vyhlášky MV SR č. 121/2002 Z.z. o požiarnej prevencii v znení neskorších predpisov. Každý vlastník alebo užívateľ nehnuteľnosti je povinný umožniť kontrolnej skupine protipožiarnu prehliadku svojej nehnuteľnosti s výnimkou obytných miestností. Pri prehliadkach sa kontroluje predovšetkým suterén domu, pivnice, povaly, garáže a ďalšie priestory s rizikom vzniku požiaru. Prehliadky slúžia predovšetkým prevencii proti vzniku požiarov a ich účelom je upozorniť majiteľov na možné riziká vzniku požiarov. Je vo vlastnom záujme občanov, aby umožnili kontrolným skupinám prehliadku vlastnej nehnuteľnosti, sami boli pri prehliadke nápomocní a rešpektovali požiadavky členov kontrolnej skupiny. Vedúci kontrolnej skupiny sa preukazuje platným poverením primátora mesta Ružomberok!

Verejné prerokovanie: Parkoviská, spevnené plochy a parkové úpravy – Ul. Madačova Útvar hlavného architekta, oznamuje občanom mesta Ružomberok, že dňa 06.03.2012 o 15:00 hod., sa vo veľkej zasadačke Mestského úradu Ružomberok č. dverí 25, 1. poschodie, uskutoční verejné prerokovanie rozpracovanej projektovej dokumentácie s názvom „Parkoviská, spevnené plochy a parkové úpravy – ul. Madačova". Účelom tohto prerokovania je oboznámenie verejnosti s problematikou, východiskami a cieľmi revitalizácie, diskusia o funkčných a prevádzkových vzťahoch v území a estetických požiadavkách výsledného riešenia.

Zdroj: MsÚ v Ružomberku, viac na www.ruzomberok.sk

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM