Tlačové správy

Michal Slašťan: Pomôcť môžu tí, čo majú otvorenú hlavu a srdce

Vo voľbách poslancov Žilinského samosprávneho kraja kandiduje aj skúsený manažér - riaditeľ Mestských lesov a exprimátor Ružomberka - Michal Slašťan. Na volebnom lístku ho nájdete pri poradovom čísle 20.

Ilustračný obrázok k článku Michal Slašťan: Pomôcť môžu tí, čo majú otvorenú hlavu a srdce
Foto: Jozef Milan

Dôvera a pomoc

Vďaka podpore od občanov som bol zvolený za primátora Ružomberka, viackrát za poslanca Mesta a Žilinskej župy. Túto dôveru sa dlhé roky snažím ľuďom vrátiť okrem zodpovedného vykonávania funkcií tým, že prispievam na rôzne kultúrne a športové podujatia, ktoré uľahčujú a spríjemňujú ľuďom život. Človek by mal mať nielen otvorenú hlavu, ale aj srdce.

Rodina je základný kameň

Veľkou oporou v mojom živote a najmä každodennej práci je moja rodina. Manželka Katarína má obrovské pochopenie pre moju častú neprítomnosť a práve ona udržiava teplo rodinného krbu. Syn Michal robí prvé úspešné kroky ako lekár rádiológ v ÚVN Ružomberok a dcéra Patrícia je môj osobný miláčik.

Obozretné hospodárenie

Ako poslanec samosprávneho kraja a člen finančnej komisie som sa snažil dbať o vyrovnané hospodárenie VÚC. Úzkou spoluprácou s kolegami sme zabezpečili finančné prostriedky na komplexnú prestavbu domova dôchodcov v Likavke, rekonštrukciu bývalej strojníckej školy a jej presťahovanie do Spojenej školy na Sládkovičovej ulici, rekonštrukciu strechy štátneho Gymnázia či prestavbu budovy Liptovského múzea v Ružomberku. Chcem, aby náš okres aj v ďalšom období dostal to, čo potrebuje na svoj rozvoj.

Politika je cesta

Mojim cieľom nikdy nebolo stať sa politikom, donútilo ma k tomu poznanie, že len takto môžem pomôcť rozvoju mesta a obcí nášho okresu. Som poslancom samosprávneho kraja už od jeho vzniku a myslím si, že mám dostatočné praktické skúsenosti. Mojou hlavnou úlohou bude vydobyť maximum výhod pre okres Ružomberok z bežného rozpočtu župy a pri získavaní externých financií z grantov Európskej únie. Som otec a preto chcem, aby moje aj vaše deti vyrastali v slušnej spoločnosti v prosperujúcom okrese.

Viac informácií o kandidátovi môžete získať na www.michalslastan.sk

Michal Slašťan
16
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM