Ivana Milanová Správy

Mobilná ambulancia pôjde naprieč Slovenskom: Zajtra 31.mája stojí v Ružomberku

Road show odštartovalo 25.4.2016 a bude trvať až do konca júna, mobilná ambulancia pôjde naprieč Slovenskom a zastaví až v 46 mestách. V našom meste bude k dispozícii zajtra 31.5.2016 pre širokú verejnosť od 9,00 hod do 18,00 hod.na parkovisku pri SCP, Bystrická cesta 13.

Ilustračný obrázok k článku Mobilná ambulancia pôjde naprieč Slovenskom: Zajtra 31.mája stojí v Ružomberku
Zdroj: Mesto Ružomberok

Tím skúsených odborníkov Vám zdarma diagnostikujú, vyšetria a poradia ako správne postupovať pri liečbe chronického žilového ochorenia.

Okrem ambulancie bude pre ľudí pripravená nafúknutá gigantická maketa žily, ktorej vnútrom sa bude dať prejsť, a ktorá poskytne záujemcom množstvo informácii o tomto ochorení.

Bonusom pre tento rok bude aj súťaž, do ktorej sa môže zapojiť každý návštevník. Počas 46 dni roadshow ma možnosť každý deň, jeden vyžrebovaný výherca vyhrať poukaz v hodnote 50 € na športovú obuv.

Chronické žilové ochorenie sprevádzajú mýty, mnohí si ho „liečia“ doma

Jablčný ocot, pohánka, zelené paradajky, cesnakový extrakt, kapustné listy, detské mydlo s ovčím mliekom, bravčová masť a dokonca údená slanina(!) – tým všetkým sa ľudia na Slovensku pokúšajú sami liečiť kŕčové žily. Prikladanie rôznych obkladov a extraktov však toto ochorenie nevylieči, naopak, môže ho zhoršiť. Takáto “liečba“, najmä pri otvorených ranách, môže spôsobiť vážnu infekciu a dokonca aj celkovú otravu organizmu!

Čítajte tiež:

http://ruzomberok.dnes24.sk/…masin-239505

http://ruzomberok.dnes24.sk/…cnost-239493

Mobilná ambulancia 31.05.2016 Ružomberok
3
Galéria
Zdroj: Mesto Ružomberok
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM