Jozef Milan Rôzne

Mondi SCP podporilo domovy detí a seniorov

Celkovú sumu 15 000 EUR si rozdelia detské domovy a domovy sociálnych služieb v Ružomberku a jeho okolí z podpory najväčšej slovenskej celulózky a papierne - Mondi SCP.

Odovzdanie šekov sa odohralo minulý týždeň v Kultúrnom dome Andreja Hlinku v Ružomberku, kde po odovzdaní symbolického šeku z rúk prezidenta Mondi SCP Romana Seneckého a predsedu predstavenstva Miloslava Čurillu nasledoval program vybraný z vystúpení, ktoré si deti pripravili na Mikuláša. Svojou kvalitou prekvapil prítomných, ktorí vysoko ocenili spevácke, tanečné aj divadelné vystúpenia.

Každoročný príspevok na fungovanie domovov spravovaných Žilinským samosprávnym krajom počas odovzdávania ocenil nielen primátor mesta Ružomberok Ján Pavlík, ale i podpredseda Žilinského samosprávneho kraja Jozef Štrba. „Spoločenská zodpovednosť firmy v mieste, kde pôsobí, je pre nás absolútnou súčasťou podnikania. Ružomberok a jeho okolie sú skvelým miestom pre život a ľudia, ktorí tu žijú, si takúto podporu zaslúžia. Vieme, že prevádzkovať zariadenia ako domovy detí a domovy sociálnych služieb nie je ľahkou prácou a radi priložíme našu ruku k dielu. Pred Vianocami sa všetci tešíme na strávenie času vo svojich domovoch. My už len pomôžeme, aby sa tieto deti vo svojich domovoch cítili útulnejšie a príjemnejšie“, povedal prezident Mondi SCP Roman Senecký.

Tlačová správa a foto: Ľubomír Čech, manažér pre komunikáciu, Mondi SCP

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM