Ivana Milanová Správy

Motoristi, DNES určite bacha: Prebehne osobitná kontrola v celom kraji!

Vodiči, jazdite ešte opatrnejšie ako obvykle. Muži zákona si špeciálne posvietia na Žilinský kraj. Vo štvrtok (4.8.2016) si dávajte na našich cestách určite pozor. Policajti sa zameranú na dodržiavania povinností držiteľa vozidla s využitím objektívnej zodpovednosti.

Ilustračný obrázok k článku Motoristi, DNES určite bacha: Prebehne osobitná kontrola v celom kraji!
Zdroj: Dnes24.sk

Polícia v Žilinskom kraji pokračuje na cestách vo vykonávaní osobitných kontrol s cieľom pozitívne ovplyvniť bezpečnosť a plynulosť cestnej premávky. Motoristi by preto mali zbystriť pozornosť, aby nezažili nemilé prekvapenie.

Policajti vo štvrtok 04. augusta vykonajú na území Žilinského kraja osobitnú kontrolu zameranú na kontrolu dodržiavania povinností držiteľa vozidla s využitím inštitútu objektívnej zodpovednosti. Príslušníci vás však nemusia ani len zastaviť, keď porušíte niektorí zo zákonov cestnej premávky, ale polícia rozhodnutie o uložení sankcie za spáchaný správny delikt pošle držiteľovi vozidla poštou.

Polícia teda vyzýva vodičov: „Nezabúdajme, na cestách sa navzájom rešpektujme, správajme sa disciplinovane, ohľaduplne, dodržiavajme dopravné predpisy a nepreceňujme svoje schopnosti. Každý z účastníkov cestnej premávky môže svojím zodpovedným prístupom predchádzať nešťastiam na cestách,“ povedal krajský policajný hovorca Radko Moravčík.

Foto:ilustračné

Prečítajte si tiež:

Pád horolezca v Halinách – vápencových bralách na Malinôm Brde

Primátor oznámil nástupcu v mestskom parlamente za zosnulého poslanca Lauka

Zdroj: KR PZ v Žiline
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM