Zuzana Gadušová Krimi

Motoristi, v TENTO deň určite bacha: Prebehne osobitná kontrola v celom kraji!

Vodiči, jazdite ešte opatrnejšie ako obvykle. Muži zákona si špeciálne posvietia na Žilinský kraj. V ktorý deň si dať na našich cestách zaručene pozor?

Ilustračný obrázok k článku Motoristi, v TENTO deň určite bacha: Prebehne osobitná kontrola v celom kraji!
Zdroj: Dnes24.sk

Polícia v Žilinskom kraji pokračuje na cestách vo vykonávaní osobitných kontrol s cieľom pozitívne ovplyvniť bezpečnosť a plynulosť cestnej premávky. Motoristi by preto mali zbystriť pozornosť, aby nezažili nemilé prekvapenie.

Policajti v piatok 22. augusta vykonajú na území Žilinského kraja osobitnú kontrolu zameranú na kontrolu dodržiavania povinností držiteľa vozidla s využitím inštitútu objektívnej zodpovednosti. Príslušníci vás však nemusia ani len zastaviť, keď porušíte niektorí zo zákonov cestnej premávky, ale polícia rozhodnutie o uložení sankcie za spáchaný správny delikt pošle držiteľovi vozidla poštou.

Polícia teda vyzýva vodičov: „Nezabúdajme, na cestách sa navzájom rešpektujme, správajme sa disciplinovane, ohľaduplne, dodržiavajme dopravné predpisy a nepreceňujme svoje schopnosti. Každý z účastníkov cestnej premávky môže svojím zodpovedným prístupom predchádzať nešťastiam na cestách,“ povedal krajský policajný hovorca Radko Moravčík.

Foto:ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM