Jozef Milan Iné športy

Multifunkčné ihrisko v Čutkovskej doline je otvorené: Ako bude fungovať?

V piatok bolo slávnostne otvorené Multifunkčné ihrisko pri Kolibe u dobrého pastiera v Čutkovskej doline. Na jeho výstavbu sa zložili Liptovská stavebná spoločnosť, Mesto Ružomberok a Mondi SCP. Prinášame informácie, akým spôsobom bude v prevádzke.

Ilustračný obrázok k článku Multifunkčné ihrisko v Čutkovskej doline je otvorené: Ako bude fungovať?
Foto: Jozef Milan

Slávnostné otvorenie prestrihnutím pásky vykonali primátor Ján Pavlík, konateľ LSS Ľubomír Sidor a zástupca Mondi SCP Peter Jakubík (titulná fotka). Pred multifunkčným ihriskom v Čutkove je umiestnená informačná tabuľa, kde je zosumarizované všetko podstatné ohľadom využívania ihriska. Čas stanovený pre verejnosť (označené zeleným) je pre všetkých neobmedzene bezplatný. Len individuálne rezervácie pre skupiny a jednotlivcov sú v zmysle cenníka platené (označené červeným). (Infotabuľu nájdete vo fotogalérii) Telefónne číslo na správcu: 0905 348 139.

Niektoré pravidlá prevádzky ihriska

  • Vlastníkom multifunkčného ihriska /ďalej len MI/ je mesto Ružomberok. Prevádzkovateľom športového objektu je obchodná spoločnosť LSS, s.r.o.
  • Ide o viacúčelové multifunkčné ihrisko s odpruženým športovým povrchom (polyuretán EPDM) a oplotením pre rôzne druhy zimných a letných športov. Slúži na prevádzkovanie športových aktivít obyvateľov mesta Ružomberok, žiakov rôznych typov škôl, zamestnancov obchodnej spoločnosti LSS, s.r.o., návštevníkov mesta Ružomberok a na doplnkové vyžitie návštevníkov Čutkovskej doliny.
  • MI poskytuje široké možnosti pre rôzne športové aktivity a loptové hry, ako sú malý futbal, nohejbal, hokejbal, tenis, atletika, volejbal a pod. V zimnom období voľné korčuľovanie, ho­kej.
  • Športovú a inú povolenú činnosť môže na MI vykonávať každý užívateľ výhradne na svoje vlastné riziko. Každý užívateľ MI je povinný riadiť sa pokynmi prevádzkovateľa (poverené osoby LSS, s.r.o.).
  • Žiaci materských, základných a stredných škôl vstupujú na MI v sprievode učiteľa alebo školou poverenej zodpovednej osoby. Deti do 12 rokov musia byť na MI v sprievode dospelej osoby.
  • MI je monitorované mestskou políciou a kamerovým systémom,ktorý bude napojený na dispečing mestskej polície a taktiež on-line web prezentácia bude zverejnená na stránke mesta Ružomberok a web stránke Koliby u dobrého pastiera.
  • Prevádzkovateľ si vyhradzuje právo v prípade nepriaznivých klimatických podmienok, alebo iných technických dôvodov, športovisko uzavrieť.

Prevádzkové hodiny

Pondelok – streda

  • 10.00 hod. – 18.00 hod.: vyhradený čas pre verejnosť
  • 18.00 hod. – 21.00 hod.: vyhradený čas pre rezervácie

Štvrtok – piatok

  • 10.00 hod. – 13.00 hod.: vyhradený čas pre rezervácie
  • 13.00 hod. – 21.00 hod. : vyhradený čas pre verejnosť

Sobota – nedeľa

  • 10.00 hod. – 12.00 hod.: vyhradený čas pre rezervácie
  • 12.00 hod. – 19.00 hod. : vyhradený čas pre verejnosť
  • 19.00 hod. – 21.00 hod. : vyhradený čas pre rezervácie

Cenník na používanie mobiliáru

  1. Cena za vydanie mobiliáru v čase určenom pre verejnosť (bránky, siete, stojany, …) je stanovená na sumu pre právnickú osobu, fyzickú osobu a verejnosť – 3€/ ks/ hod. Uvedená služba je zabezpečovaná formou vybratej zálohy 10 € za použitie jedného športového mobiliáru. Uvedená záloha bude užívateľovi v plnom rozsahu po vrátení požičaného mobiliáru v nepoškodenom stave správcom vrátená.
  2. Cena za užívanie MI je stanovená na 13 €/ hod. V uvedenej cene je započítaný aj mobiliár.
Otvorenie ihriska v Čutkovskej doline
11
Galéria
Foto: Jozef Milan
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM