Ivana Milanová Správy Samospráva

Na Ružomberskom jarmoku vystúpia aj Gladiator, Polemic či Heľenine oči

Prvý júnový víkend patrí v našom meste už tradične jarmoku. Mesto Ružomberok a Kultúrny dom Andreja Hlinku (KD AH) sa znovu postarali o pútavý a bohatý program, počet stánkov opätovne dosiahol maximum, ďalšie žiadosti už musí radnica odmietať.

Ilustračný obrázok k článku Na Ružomberskom jarmoku vystúpia aj Gladiator, Polemic či Heľenine oči
Zdroj: Mesto Ružomberok

Gladiator, Polemic či Heľenine oči. To sú mená len niekoľkých známych a populárnych slovenských kapiel, ktoré spestria účastníkom 31. Ružomberského jarmoku najnavštevovanejšie podujatie roka v našom meste. „Okrem toho sme dali priestor aj domácim umelcom a školám, pôsobiacim v Ružomberku. Naším cieľom bolo ponúknuť návštevníkom hodnotný a pestrý program, ktorý zaujme všetky vekové kategórie," poznamenala Dagmar Zachová z KD AH.

Radnica hlási vypredané. Stánky s tovarom, občerstvením, ale aj remeslami, znovu zaplnia celé Hlinkovo námestie. „Na jarmoku bude 220 stánkov, pre návštevníkov sme pripravili aj uličku remesiel, atrakcie pre deti, ako aj stánky s občerstvením," povedala Gabriela Demčáková z MsÚ Ružomberok.

31. Ružomberský jarmok sa bude konať v piatok 2. a sobotu 3. júna na Hlinkovom námestí. Program začne o 14:00 slávnostným otvorením, po ktorom bude nasledovať pásmo Vitajte na jarmoku v podaní tanečných blokov ružomberských škôl. O 16:30 bude pódium patriť zoskupeniu Ščamba, o šiestej sa predstaví Polemic, o pol ôsmej Gladiator a o deviatej Heľenine oči. Piatkový večer uzavrie o 22:30 skupina Edgar.

Sobotu začnú folkloristi z Liptovskej Lúžnej (od 9:30), po nich bude nasledovať FS Liptov, Hanácka beseda z Kojetína, Miťo Bomba a detské divadlo. O tretej sa ukážu divákom finalistky súťaže Miss Liptov 2017 a tohtoročný jarmok uzavrie tradičná tombola o 16:00.

Aj 31. Ružomberský jarmok je súčasťou dvojmesačných Dní mesta Ružomberok 2017, v rámci ktorých je pre verejnosť pripravených takmer 100 podujatí rôzneho charakteru. Mediálnymi partnermi série akcií, vrátane jarmoku, sú Ružomberský hlas a Mestská televízia Ružomberok.

Zdroj: Mesto Ružomberok
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM