Ivana Milanová Krimi

Na strede Ružomberka sa začalo hádať a biť vyše 10 ľudí

Mestská polícia musela zakročiť v prípade veľkého konfliktu priamo v centre mesta. Hádka vznikla z nedorozumenia dvoch žien, za ktoré sa postavili muži. Tí si to chceli vybaviť ručne stručne.

Ilustračný obrázok k článku Na strede Ružomberka sa začalo hádať a biť vyše 10 ľudí
Zdroj: Webnoviny.sk

Príslušník mestskej polície, ktorý obsluhoval kamerový systém si v noci 15. októbra dve hodiny po polnoci všimol na ulici A. Bernoláka bitku.

Okamžite boli na miesto vyslané hliadky mestskej polície. Išlo o konflikt medzi dvoma skupinami. Na jeho začiatku malo dôjsť ku hádke medzi dvoma ženami, na obranu ktorých sa postavili muži a práve medzi nimi konflikt prerástol aj do fyzického napadnutia. V čase príchodu hliadok sa na ulici hádalo asi 14 ľudí. Mestskí policajti sa v prvom rade pokúšali obnoviť verejný poriadok a upokojiť obidve strany. Potom zistili totožnosť hlavných iniciátorov konfliktu a poučili ich, že v prípade zranenia môžu vyhľadať lekárske ošetrenie, ako aj vo veci podať oznámenie.

Po upokojení situácie hliadky z miesta odišli, no pre podozrenie za spáchania trestného činu výtržníctva bude vec spolu s kamerovým záznamom postúpená štátnej polícii pre podozrenie zo spáchania trestného činu výtržníctva.

Zdroj: Mestská polícia Ružomberok
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM