Jozef Milan Rôzne

Najkrajšia hasička Slovenska a Česka je z Likavky!

V piatok sa v Prahe uskutočnil finálový večer súťaže o najkrajšiu hasičku Česka a Slovenska 2013. Slovensko reprezentovali zaraz dve Likavčanky - Barbora Grajciarová (26) a Stanislava Haluškova (21), obe z Dobrovoľného hasičského zboru v Likavke. Stanislava súťaž vyhrala.

Ilustračný obrázok k článku Najkrajšia hasička Slovenska a Česka je z Likavky!
Foto: Jozef Milan

O úspechu dvadsaťjedenročnej Stanislavy Haluškovej z deviatich dobrovoľných a profesionálnych hasičiek dvoch krajín informoval portál www.misshasicka.cz (spolu s fotogalériou). „Vôbec som to nečakala, stále som ešte šokovaná a neuvedomujem si to. V konkurencii týchto krásnych dievčat som netušila, že by som mohla vyhrať práve ja,“ povedala víťazka.

Stanislava o sebe

Portál tiež prezradil o tejto kráske, že je sama: „Nemám partnera, ale chlapi sa mi páčia, to je jasné,“ s úsmevom prezradila študentka Univerzity Pavla Jozefa Šafárika. Stanislava sa venuje dobrovoľnému hasičstvu päť rokov. Ako sa k tomu dostala? „Je to jednoduché, obaja moji rodičia sú hasiči. Ale partner ním nemusí byť, to nie je podmienkou. Musí byť ale fešák so športovou postavou.“

Poradie v súťaži

Titul Vicemiss Hasička ČS 2013 spolu s titulom Miss Hasička Facebook získala Nela Šmírová (18) z Frýdlantu nad Ostravicou, druhou Vicemiss sa stala Markéta Járková (20)z Heřmaničiek. S najvyšším počtom zaslaných hlasov získala titul Miss Hasička Sympatia Jana Pekařová (18) z Vizovic.

zdroj: www.misshasicka.cz/ rk24 ;

súvisiaci článok: http://ruzomberok.dnes24.sk/…-2013-159181

Miss hasička Slovenska a Česka 2013
4
Galéria
Foto: Jozef Milan
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM