Jozef Milan Iné športy

Najlepšie šachistky Česka a Slovenska v Ružomberku

Už od tohto piatku (29. 6. 2012) si v horskom hoteli Hrabovo v Ružomberku zmerajú sily najlepšie šachistky z celého bývalého Česko-Slovenska. V prestížnom turnaji - Extralige družstiev žien v šachu 2012 - sa predstaví desať družstiev.

Z toho šesť zo Slovenska a štyri z Českej republiky. Obhajovať titul bude české družstvo SK Slávia Orlová, ktorá hostila vlaňajší 3.ročník. Okrem titulu majster Československa sa bude hrať o titul majster Českej republiky, majster Slovenskej republiky v šachu družstiev žien 2012. Tento ročník je zaujímavý aj tým, že po prvý kráť bude možné vďaka šachovej ženskej špičke uhrať ženský šachový titulu Inter Majster.

Turnaj sa bude hrať na 9 kôl . Slávnostné vyhodnotenie je naplánované 4.7. od 14 hodiny. Medzi zaujímavými hosťami tohto atraktívneho podujatia, by sa mal objaviť aj víťaz súťaže muž roku 2009 CR Martin Zach, ktorý v mene ČSR- CZECHOSLOVAK REAL odovzdá ceny víťazkám.

Všetky partie bude možné sledovať naživo, prostredníctvom on-line šachov na oficiálnej webovej stránke turnaja http://csez.sachrbk.sk/ a na spravodajskom serveri www.ruzomberok24.sk . Link na prvé kolo: http://sach.web.csprint.sk/csez2012/k1/

zdroj: Marek Zelnický, riaditeľ turnaja, 0907 390 407

RK sach cs zeny
4
Galéria
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM