Ivana Milanová Futbal

Naši futbalisti pokračujú s prípravou v Česku, testujú viacerých hráčov

V nedeľu popoludní nabrali futbalisti fortunaligového klubu MFK Ružomberok smer Třemošnice, kde v najbližších dňoch absolvujú spoločné sústredenie. V tomto českom tritisícovom mestečku Liptáci pobudnú do piatka 17. júna.

Ilustračný obrázok k článku Naši futbalisti pokračujú s prípravou v Česku, testujú viacerých hráčov
Zdroj: wikipedia.org

Na sústredenie odcestovalo dokopy 18 hráčov a dvaja brankári, doma zostali viacerí maródi vrátane skúseného Mareka Saparu.

„Hlavne chceme otestovať chlapcov, ktorí sú u nás skúške a urobiť si tiež obraz o kmeňových hráčoch, aby sme sa mohli rozhodnúť, s kým chceme aj ďalej spolupracovať. Aj v Čechách príprava bude pokračovať v doterajšom režime. Súčasťou sústredenia sú aj prvé dva prípravné zápasy,“ povedal k pobytu za riekou Moravou pre TASR nový kouč „Ruže“ Norbert Hrnčár.

Liptovský kolektív momentálne testuje Šimona Kupeca z ViOn–u Zlaté Moravce, Jozefa Menicha z Lokomotívy Zvolen, Martina Maceka zo Sparty Praha a Vladimíra Fujáka, kmeňového hráča Žiliny, ktorý hosťoval vo Zvolene. Podľa vyjadrenia športového riaditeľa klubu spod Čebraťa Dušana Tittela do Třemošníc by mali prísť na próbu aj ďalší traja adepti na ružomberský dres.

V rámci českého sústredenia sa Liptáci v utorok (14. júna) v Čáslavi stretnú so Slaviou Praha a vo štvrtok (16. júna) si zmerajú sily s účastníkom III. českej ligy s SK Převýšov v Chlumci nad Cidlinou.

Čítajte tiež:

http://ruzomberok.dnes24.sk/…carom-240668

http://ruzomberok.dnes24.sk/…ptova-240669

Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM