Ivana Milanová Kultúra

Neprofesionálni divadelníci pripravujú hudobno-literárny program

Divozveny 2 je názov hudobno-literárneho večera, ktorý pripravuje Ružomberské neprofesionálne divadlo RosaThea a Občianske združenie (OZ) RosArt. Autorskému čítaniu, prednesu a hudbe bude patriť posledná aprílová sobota (30. apríl) v Divadelno-hudobnom klube Panoptiku o 19.00 hod.

Ilustračný obrázok k článku Neprofesionálni divadelníci pripravujú hudobno-literárny program
Zdroj: Dnes24.sk

Diváci uvidia poetické novinky z dielne mladej úspešnej ružomberskej poetky Ivety Kloptovej, literárne prvotiny talentovanej maturantky Alžbety Jackovej, prednes predvedie aj Marianna Stančoková, ktorá sa minulý rok úspešne zúčastnila niekoľkých domácich a zahraničných recitačných súťaží a festivalov. „Pripravujeme aj niekoľko drobných prekvapení a noviniek,“ uviedla manažérka OZ RosArt a režisérka divadla Marianna Stančoková. Večer podľa nej spríjemní džezová formácia, spievanie autorských piesní a prozaická tvorba.

Občianske združenie RosArt a Ružomberské neprofesionálne divadlo RosaThea pripravuje každý mesiac niekoľko kultúrnych podujatí, ktorých cieľom je reflektovať súčasné umenie. V aktuálnej divadelnej sezóne už uviedlo premiéru a 10 repríz divadelnej hry SOLITAIRE.SK, ktorá zrkadlí životy dnešných tridsiatnikov a ich snahu hľadať a nachádzať šťastie a oslobodiť sa od samoty a osamelosti.

Foto: Róbert Smolek

Divozveny 2 je názov hudobno-literárneho večera, ktorý pripravuje Ružomberské ne
6
Galéria
Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM