Erik Bojničan Krimi

Nešťastie na Liptove: Chlapček (9) sa sánkoval z briežka a vtedy sa to udialo, policajti hľadajú svedkov!

Tak toto sa nerobí! Niekto sa zachoval prinajmenšom zbabelo. Neboli ste v tom čase na mieste nešťastia?

Ilustračný obrázok k článku Nešťastie na Liptove: Chlapček (9) sa sánkoval z briežka a vtedy sa to udialo, policajti hľadajú svedkov!
Zdroj: Policajný zbor SR

Ako uviedol hovorca KR PZ v Žiline Radko Moravčík,vo štvrtok 21. januára 2016 (v čase okolo 15.40 hodine) došlo v Liptovskom Mikuláši na ulici Parková k dopravnej nehode.

„Z doposiaľ presne nezistených príčin došlo na miestnej komunikácii k stretu motorového vozidla nezisteného typu a evidenčného čísla s 9 ročným chlapcom, ktorý sa sánkoval. Neznámy vodič nezotrval na mieste dopravnej nehody a pokračoval v jazde. Pri dopravnej nehode utrpel chlapec predbežne ľahké zranenia,“ upresnil Moravčík.

Polícia podľa ich slov na prípade intenzívne pracuje a po vozidle a vodičovi pátra. Ďalšie okolnosti a príčiny vzniku dopravnej nehody sú predmetom prebiehajúceho objasňovania.

Ako ďalej uviedol hovorca, polícia žiada občanov, ktorí boli svedkami uvedenej dopravnej nehody, prípadne aj samotného vodiča, aby akékoľvek informácie k dopravnej nehode oznámili na bezplatnom telefónnom čísle 158, alebo najbližšom útvare Policajného zboru.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM