Jozef Milan Krimi

Nešťastný návrat z dovolenky: Auto ružomberskej rodiny sa čelne zrazilo s dodávkou

V nedeľu ráno po siedmej hodiny sa stala vážna dopravná nehoda v mestskej časti Biely Potok. Modrá Škoda Fábia sa najskôr bočne zrazila s osobným autom Opel, vzápätí to jej šofér už neustál a čelne vrazil do protiidúceho dodávkového vozidla.

Ilustračný obrázok k článku Nešťastný návrat z dovolenky: Auto ružomberskej rodiny sa čelne zrazilo s dodávkou
Foto: Jozef Milan

Podľa očitých svedkov vodič modrej Škodovky, prichádzajúcej od Banskej Bystrice, začal prechádzať do protismeru už na úrovni Vlčieho dvora. Šofér Opla sa ešte stačil mierne vyhnúť a autá sa šúchali svojimi bokmi. Následne – s najväčšou pravdepodobnosťou kvôli zničenému ľavému kolesu – sa stalo vozidlo neovládateľné a došlo ku priamej zrážke s dodávkou, ktorá jazdila po svojej strane smerom na Liptovskú Osadu.

V modrej Fábii cestovala z dovolenky domov rodina – otec, matka a dvaja synovia. Traja boli pri vedomí prevezení do nemocnice. Jeden zo synov ostal na mieste nehody: „Paradoxne, ja, ktorý som jediný nebol pripútaný, som z toho vyšiel najlepšie,“ okomentoval mladík, ktorý bol až na počudovanie pokojný. Vodičke dodávky museli z auta pomáhať hasiči, keďže sa nedali otvoriť dvere. Rýchla záchranná služba aj ju previezla do nemocnice.

DN Biely Potok
8
Galéria
Foto: Jozef Milan
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM