Kultúra

Nováčik medzi festivalmi? TURIEC zažije svoje tenkrát poprvé!

Už 13. júna ožije oblasť Turca rockom. INÉ KAFE, Heľenine oči, Arzén či Konflikt. To sú headlineri, vďaka ktorým zažijú Sučany akciu, aká tu ešte nebola. Pre všetkých festivalových nadšencov a milovníkov tvrdšej hudby pripravujú organizátori prvý ročník festivalu s názvom Turiec Fest!

Ilustračný obrázok k článku Nováčik medzi festivalmi? TURIEC zažije svoje tenkrát poprvé!
Foto: Jana Bujňáková / Zdroj: Dnes24.sk

V oblasti Turca sa už síce organizovalo zopár koncertov a menších festivalov, no tento rok to bude výnimočné. Pôjde o premiéru festivalu takéhoto žánru a obsadenia. Turiec Fest bude v Turci vôbec prvá udalosť takejto veľkosti s kapacitou viac ako 2000 ľudí. Na starom futbalovom ihrisku sa predstavia rockové kapely so zvučnými názvami. Okrem vyššie spomínaných sa účastníci festivalu môžu tešiť aj na formácie ako Kabát Revival, Bank of Joe, Fest Dobre, Eufory a Caliber X. Okrem hudobného programu sa návštevníci budú môcť zapojiť do súťaží o lákavé ceny.

Organizátori sa snažia vyhovieť aj „neturčanom“, ktorí majú záujem prísť a podporiť rockovú hudobnú scénu. „Návštevníkom chceme vyhovieť čo najviac, a preto sme v spolupráci so Železničnou spoločnosťou Slovensko dohodli špeciálne rýchliky, ktoré budú v deň festivalu zastavovať aj v Sučanoch,“ hovorí Matej Matuška, jeden z organizátorov Turiec Festu. Rovnako po skončení festivalu bude zabezpečená doprava do Vrútok, kde môžu návštevníci nastúpiť na rýchliky smerom na Bratislavu a Košice.

Lístky už v predaji

Predaj vstupeniek na Turiec Fest je už spustený. Záujemcovia si môžu lístky rezervovať na stránke www.ticketpor­tal.sk. Cena v predpredaji je 9 €, na mieste bude lístok stáť 12 €. Pre občanov Sučian je pripravená zľava a lístok si môžu zakúpiť za 6 €.** Do 30.4.2015 platí špeciálna ponuka, pri kúpe 4 lístkov je 1 lístok zadarmo. Deti do 6 rokov budú mať vstup zadarmo.
Viac informácií o tomto podujatí nájdete na stránke www.turiecfest.sk alebo na
facebook.com/Tu­riecFest**.

foto: ilustračné

(PR) – Za obsah zodpovedá objednávateľ tejto tlačovej správy.

Turiecfest 2015
1
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM