Jozef Milan Kultúra

OBRAZOM: Jarmok podľa aparátu Jozefa Masla

Ružomberok žil v piatok a sobotu jarmokom, na ktorom či už domáci alebo cezpoľný návštevník mohol vidieť veľa dobrých a lepších vystúpení a koncertov. Pozrite si jarmočnú fotogalériu.

Vzrušujúce tance, koncerty či tombola. Toto všetko bolo pripravené. Top koncertom bola kapela IMT Smile. Prítomní potvrdili, že atmosféra bola výborná a koncert možno aj lepší ako pred rokom Olympic. „Mne je ľúto, že nezahrali tú moju pesničku, ale ona je taká neznámejšia,“ zdôverila sa jedna mladá slečna.

Počasie bolo „tradičné“, našťastie nie likvidačné. Aj tak tí, čo zabezpečovali celý priebeh podujatia, dostali zabrať a zaslúžia si povedať: ďakujeme.

Starší nižší pán zo Šiah, ktorý ponúkal netradičné holandské a belgické syry, bol v Ružomberku po prvýkrát. „Počuli sme, že je tu dobrá atmosféra, že tu chodia vystupovať vychytené skupiny , prosto, človeka to baví, keď ide do dobrého prostredia medzi dobrých ľudí,“ odpovedal v piatok doobeda na otázku, prečo prišiel do Ružomberka. Bodaj by to platilo aj po jarmoku.

foto: Jozef Maslo

RK jarmok 2012
12
Galéria
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM